Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

Liftoff

Liftoff 1.6.14

Не має прав доступу, щоб купити (15.00 $)
Хто ще вагається чи варто обрати даний симулятор. То можу написати що так.
1) Якщо плануєте навчатися в якісь школі fpv , то більшість школ навчають по даному симуляторові.
2) Фізика наче максимально наближена до реальної, але всеодно реальний fpv та симулятор відрізняються по контролю.

Хто ще вагається чи варто обрати даний симулятор. То можу написати що так.
1) Якщо плануєте навчатися в якісь школі fpv , то більшість школ навчають по даному симуляторові.
2) Фізика наче максимально наближена до реальної, але всеодно реальний fpv та симулятор відрізняються по контролю.
ОлександрІ ще, Liftoff є на PlayStation, підключаєш апаратуру по кабелю і літаєш як і на пк. Тільки версія для PlayStation, наче обрізана пк версія, менше трас і дронів зате є режим кар'єри.

На Liftoff часто бувають знижки, у тому числі можна придбати набір з Liftoff+доповнення.
З доповнень прикольні:
- Slipstream - додає рухомі обʼєкти у деякі середовища.
- Night Fever - просто нічні версії карт. Ніби нічого надзвичайного, але по-перше, гарно, по-друге, вночі літати реально важче.

Не доповнення, але окрема гра - Liftoff Micro Drones. Дуже класна штука, яка йде іноді бандлом

На Liftoff часто бувають знижки, у тому числі можна придбати набір з Liftoff+доповнення.
З доповнень прикольні:
- Slipstream - додає рухомі обʼєкти у деякі середовища.
- Night Fever - просто нічні версії карт. Ніби нічого надзвичайного, але по-перше, гарно, по-друге, вночі літати реально важче.

Не доповнення, але окрема гра - Liftoff Micro Drones. Дуже класна штука, яка йде іноді бандлом
AkceptorВітаю всіх. Допоможіть. Не запускається liftoff на playstation 5? Що робити? До кого звернутись?

Доброго дня. Це тільки у мене так, що на деяких трасах дрон летить дуже повільно, хоча швидкість показує 75-90???

Переглянути попередні відповіді...
  • Останнє редагування:
Останнє редагування:

На відео я топлю на повну (газ до упору). Дрон наче сонна муха. FPS +/- 100

На відео я топлю на повну (газ до упору). Дрон наче сонна муха. FPS +/- 100
Мaxim Li
Важко по відео судити, але летите ви здебільшого на деякій висоті, а кар'єр доволі великий, тому швидкість не дуже буде відчуватися. Спробуйте створити трасу самі, розставте ворота по землі на фіксованій відстані у кар'єрі і на іншій мапі, яка ок й порівняйте по часу різницю

Переглянути попередні відповіді...
Я теж не можу записувати відео через Steam. Тому установив собі безкоштовно Free Cam. Проста в керуванні прога.

Мaxim LiВ мене Linux, але добре що ви нагадали за сторонні програми - записав:

Політав я у режимі перегонів по всім трасам THE PIT. Саме на 1й трасі у мене відчуття повільного польоту дрону. Особливо це помітно, коли пролітаєш через ангар. На інших трасах такий ангар пролетів би за півсекунди (при повному тротлі). Всім дякую.

Magshifter оновив ресурс Liftoff новим записом:

1.6.8

Кілька додаткових виправлень та оптимізацій, а також покращена опція пошуку дронів на основі відгуків спільноти.

Список змін
  • Оновлено: у меню вибору дронів тепер можна шукати налаштування дронів, а макет зроблено більш узгодженим.
  • Оновлено: Освітлення, виступ та мініатюри Hall26.
  • Виправлено: кілька тіней текстур і матеріалів.
  • Виправлено: таймер перегонів починався до того, як дрон ставав на озброєння, у рідкісних випадках, коли перша контрольна точка перегонів...

Дізнайтеся більше про це оновлення...

Підкажіть будь-ласка. Не можу здійснити калібрування пульта betafpv literadio 3 в симуляторі liftoff. При здійсненні калібрування симулятор вказує постійно на проблеми із центруванням. Далі вже нічого не відбувається. При намаганні виправити симулятор не реагує. В чому може бути проблема?

Підкажіть будь-ласка. Не можу здійснити калібрування пульта betafpv literadio 3 в симуляторі liftoff. При здійсненні калібрування симулятор вказує постійно на проблеми із центруванням. Далі вже нічого не відбувається. При намаганні виправити симулятор не реагує. В чому може бути проблема?
Plartem1986Зробіть калібрування самої апаратури.

На решті з'явився час.. приєднав пульт до пк як джойстик, відкалібрував, заходжу в вільний політ, а стіки на оборот працюють, замість вверх вниз.. ( дзеркально, шо лівий стік що правий)

На решті з'явився час.. приєднав пульт до пк як джойстик, відкалібрував, заходжу в вільний політ, а стіки на оборот працюють, замість вверх вниз.. ( дзеркально, шо лівий стік що правий)
ManuТам в налаштуваннях можна корегувати дзеркальний ефект, якщо така трабла виникає

• Like
Реакції: Manu
Там в налаштуваннях можна корегувати дзеркальний ефект, якщо така трабла виникає
MagshifterЯк би ж я знав де... І доречі пульт окірпічів.. Слава Україні, розкірпічів, але ще не розібрався як далі прошивать... шукаю варіанти найновішої версії ПО

Як би ж я знав де... І доречі пульт окірпічів.. Слава Україні, розкірпічів, але ще не розібрався як далі прошивать... шукаю варіанти найновішої версії ПО
ManuНажаль наразі не зможу дати пораду з скріншотами, бо у полі з кепським інтернетом..

ManuНа останньому кроці калібрування у liftoff є можливість інвертувати

Чи є в цьому симуляторі моделі FPV дронів літакового типу?

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Схожі теми

Назад
Зверху