Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

Meteor 75 Pro

Meteor 75 Pro 2023

Не має прав доступу, щоб купити (109.99 $)
  • Останнє редагування:
Останнє редагування:
Mount Meteor 75 Pro.jpg
Тримач антени (Маунт) - дуже необхідний апгрейд для Meteor 75 Pro.
Буду обов'язково друкувати собі цю запчастину для стокової антени, як тільки приїде мій Вуп, так як неодноразово бачив у відеороликах як вона попадає до гвинтів що не є файно.
Завантажити .stl файли:
[HIDE]Тримач антени оригінальний .stl файл
Тримач антени модифікований (трошки коротший) .stl файл
[/HIDE]

Mount Meteor 75 Pro.jpg
Тримач антени (Маунт) - дуже необхідний апгрейд для Meteor 75 Pro.
Буду обов'язково друкувати собі цю запчастину для стокової антени, як тільки приїде мій Вуп, так як неодноразово бачив у відеороликах як вона попадає до гвинтів що не є файно.
Завантажити .stl файли:
*** Hidden text: cannot be quoted. ***
Magshifterа ось порада скоріше шкідлива, ніж корисна, це тільки посилить вібрації. будете ставити таку антену закріпіть просто стяжками на рамі. і конектор теж.

а ось порада скоріше шкідлива, ніж корисна, це тільки посилить вібрації. будете ставити таку антену закріпіть просто стяжками на рамі. і конектор теж.
artЗгодний, трохи покопався послухав, почитав... Також плюсується додаткова вага що для вупі є дуже критично

Тріми в 0 вивів, відкалібрував стіки. Створив з 0 нову модель. Не допомагає. Ще спробую зняти пропи і в Betaflight запустити це двигун вручну, щоб виключити поганий контакт в роз'ємі.

Тріми в 0 вивів, відкалібрував стіки. Створив з 0 нову модель. Не допомагає. Ще спробую зняти пропи і в Betaflight запустити це двигун вручну, щоб виключити поганий контакт в роз'ємі.
ColdmanНаписав про тріми з радіоконтроллером і потім думаю, а до чого вони ... тож видалив :)

Переглянути попередні відповіді...
Я купував на ОЛХ, тому ніяких гарантій немає. Знайшов найближчий аналог елемента, в Україні немає в наявності, хоча на одному сайті було вказано наявність 17шт у Львові. Замовив з Китаю 20шт на запас для таких як я, до кінця вересня мають приїхати. Також написав Артему з топіку на форумі по ремонту дронів, але він поки не відповідає. Як вирішу проблему - відпишусь по результату, а поки що продовжую наліт в симуляторі по уроках Джошуа Бардвевела.
ColdmanДжошуа Бардвевел робить контент, головне, щоб ви розуміли, що це всього лише робота робити контет і він більше блогер. Точно не навчальний посібник, і занадто часто йде підміна понять. Начебто вступні всі вірні, і здається що зараз буде правильний вовод ....а ні.
дрон не машина і не літак, тут не прокатить завчити елементи пілотажу, потрібно зрозуміти фізику

Джошуа Бардвевел робить контент, головне, щоб ви розуміли, що це всього лише робота робити контет і він більше блогер. Точно не навчальний посібник, і занадто часто йде підміна понять. Начебто вступні всі вірні, і здається що зараз буде правильний вовод ....а ні.
дрон не машина і не літак, тут не прокатить завчити елементи пілотажу, потрібно зрозуміти фізику
artПро фізику згоден, поки не зрозумієш - не полетиш нормально. Мене зараз також цікавлять налаштування рейтів, почав трохи розбиратись з підами і фільтрами, логами з блекбоксу. Але практична частина відкладається на місяць.

• Останнє редагування:
Останнє редагування:
Про фізику згоден, поки не зрозумієш - не полетиш нормально. Мене зараз також цікавлять налаштування рейтів, почав трохи розбиратись з підами і фільтрами, логами з блекбоксу. Але практична частина відкладається на місяць.
Coldmanпро саме у вас є час зробити заготівлю ваших рейтингів. Ліфтофф мікродронів цілком схожу фізику дає. рейти часто не дооцінюють, а це дуже важливо

здається в мене десь був такий польотник, єдине вже без роз'ємів тесть дрогати на пряму підпаювати. можу передати вам. поки ваш буде ремонтуватися

Вкладення

• photo_2024-09-01_21-59-37.jpg
    photo_2024-09-01_21-59-37.jpg
    33.5 КБ · Перегляди: 23
Ну в любому випадку ремонтувати треба буде. Тут на форумі є тема з ремонту, Артем мені замінив цей елемент.
Coldmanта замовив уже 20 SIA517DJ-T1-GE3 в китайця, тули для монтажу маю, думаю заміню самостійно, можливо хтось буде потім мати таку ж проблему то поділюсь цими смдшками.

• Останнє редагування:
Останнє редагування:
Вітаю, друзі. Стикнувся з таким питанням. Сьогодні відлітав 5 банок у себе на подвір'ї на Meteor 75 Pro. Коли поставив 6-ту банку в OSD висвітилось Crash flip switch і щоб я не тикав на пульті дрончик не як не реагував і цей надпис так і залишається при включенні дрона.
Буду вдячний якщо хтось розтолкує що до чого і як з цим бути!

Дякуюю за поради хлопці, проблема вирішена! Ось два шляхи її вирішення:
  1. Проблема вирішуетьс після заливки бекапу на дрона.
  2. А потім вияснилося що ця проблему можна було вирішити просто перебіндевши дрона з пультом.

2024-08-23_19-49-12.jpg

Вітаю, друзі. Стикнувся з таким питанням. Сьогодні відлітав 5 банок у себе на подвір'ї на Meteor 75 Pro. Коли поставив 6-ту банку в OSD висвітилось Crash flip switch і щоб я не тикав на пульті дрончик не як не реагував і цей надпис так і залишається при включенні дрона.
Буду вдячний якщо хтось розтолкує що до чого і як з цим бути!

2024-08-23_19-49-12.jpg
Magshifterтак це режим черепахи, найімовірніше, світч активували, подивіться в бетафлайт у каналах який дає, якщо ні, то дефолтні cli на метеор на сайті виробника. хоча я б радив просто перешити на 4.5.1, на ньому метеорчик істотно краще літає і економічність підтягнули.

а чеж не можна -) ось зараз 75про і прошиємо.
за посиланням конфігуратор
0 вмикаємо апаратуру, якщо дрон не піт-моді і в бетафлайт не виставлено лоу пуер, то обдув дрона, щоб vtx не відкис
1 підключаємо дрон з баткою не вставленою в слот (інакше usb закритий)
2 зчитуємо налаштування
3 записуємо налаштування в червоному квадраті, якщо що це зараз на 75про на цьому дроні
4 натискаємо прошити регулятор
(це ми повторюємо на кожному моторі)
5 ось налаштування регулятора на цьому дроні вибір 48-96 головне однаковий на всіх 4х
усе прошили відсединяємося.

скріни зі стрілками
artНу я б не ризикував шити найсвіжіший блюджей, бо були випадки якраз що горіло на свіжому)))

ну щодо ваги я б не переживав, 75про все-таки вже не зовсім тінівуп, але ось вібрації це погано. процесор у нас слабенький підлуп досить довгий. а ліліпоп антена, закріплена за раму в задній частині дрона, цілком собі не погано.

Всіх вітаю! Дуже круто, що з'явився такий форум. В мене meteor 75 Pro. Може кому буде корисно. Десь місяць назад в мене перетерся силовий кабель. Та стало питання, чи припаяти такий як був, чи інший. Я припаяв Кабель BETAFPV BT2.0 U Pigtail з позначкою U. Він реально набагато зручніше та проблема зі згибами відійшла сама по собі. Ще як бонус, провода не затягує в пропи.

Вкладення

• meteor 75 pro.jpg
    meteor 75 pro.jpg
    199.4 КБ · Перегляди: 83
  • pigtail u.jpg
    pigtail u.jpg
    162.5 КБ · Перегляди: 39
  • pigtail_.jpg
    pigtail_.jpg
    166.6 КБ · Перегляди: 47
Всіх вітаю! Дуже круто, що з'явився такий форум. В мене meteor 75 Pro. Може кому буде корисно. Десь місяць назад в мене перетерся силовий кабель. Та стало питання, чи припаяти такий як був, чи інший. Я припаяв Кабель BETAFPV BT2.0 U Pigtail з позначкою U. Він реально набагато зручніше та проблема зі згибами відійшла сама по собі. Ще як бонус, провода не затягує в пропи.
Acro_modeЛаскаво просимо до маленької сім'ї! Дякую що поділився досвідом, може й пригодиться з моїм метеорчиком. А через який час в тебе потерся силовий

Acro_modeНа моєму одразу був такий. Виходить у мене рестайл )

• Останнє редагування:
Останнє редагування:
Acro_modeДруже а де ти купував BT2.0 U конектори? :)
Знайшов на Феніксі

Орієнтовно через 5 місяців, особливо коли політав на дворі з великою кількістью падінь)) там і добив кабель.

Всім привіт. Стикнувся з такою проблемою. Сьогодні відлітав 5 банок і після встановлення 6 сталася не приємна ситуація. Дрон перестав біндитися до пульта і світлодіоди зовсім перестали горіти. Але при підключені акума звуковий сигнал є. Я у всій цій темі новачок тому дуже прошу допомогти. Буду дуже вдячний за будь яку допомогу. Всім гарного дня і мирного неба!!

• Останнє редагування:
Останнє редагування:
Всім привіт. Стикнувся з такою проблемою. Сьогодні відлітав 5 банок і після встановлення 6 сталася не приємна ситуація. Дрон перестав біндитися до пульта і світлодіоди зовсім перестали горіти. Але при підключені акума звуковий сигнал є. Я у всій цій темі новачок тому дуже прошу допомогти. Буду дуже вдячний за будь яку допомогу. Всім гарного дня і мирного неба!!
KostyaVВітаю! Betaflight бачить дрончик? Перевір бо це важливо.
Проблема може бути з VTX, стикався з подібним в інтернетах.
В тому випадку людина зв'язалась зі службою підтримки, описала ситуацію і їй запропонували відпаяти VTX від польотнику, після чого польотник завівся, дрон забіндився, а двигуни запрацювали. Це було коротке замикання VTX і в тому випадку людині прислали новий VTX по 30 денному гарантійному випадку.

До речі ! десь бачив роздруковку - розшифровку світлодіодних маячків.. От де ?..

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Схожі теми

Відповідей
11
Перегляди
170
Назад
Зверху