Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

Meteor 75 Pro

Meteor 75 Pro 2023

Не має прав доступу, щоб купити (109.99 $)
Всіх вітаю! Дуже круто, що з'явився такий форум. В мене meteor 75 Pro. Може кому буде корисно. Десь місяць назад в мене перетерся силовий кабель. Та стало питання, чи припаяти такий як був, чи інший. Я припаяв Кабель BETAFPV BT2.0 U Pigtail з позначкою U. Він реально набагато зручніше та проблема зі згибами відійшла сама по собі. Ще як бонус, провода не затягує в пропи.

Вкладення

• meteor 75 pro.jpg
    meteor 75 pro.jpg
    199.4 КБ · Перегляди: 83
  • pigtail u.jpg
    pigtail u.jpg
    162.5 КБ · Перегляди: 39
  • pigtail_.jpg
    pigtail_.jpg
    166.6 КБ · Перегляди: 47
Переглянути попередні відповіді...
  • Останнє редагування:
Останнє редагування:
Всіх вітаю! Дуже круто, що з'явився такий форум. В мене meteor 75 Pro. Може кому буде корисно. Десь місяць назад в мене перетерся силовий кабель. Та стало питання, чи припаяти такий як був, чи інший. Я припаяв Кабель BETAFPV BT2.0 U Pigtail з позначкою U. Він реально набагато зручніше та проблема зі згибами відійшла сама по собі. Ще як бонус, провода не затягує в пропи.
Acro_modeДруже а де ти купував BT2.0 U конектори? :)
Знайшов на Феніксі

Допоможіть забіндити Meteor 75pro до Radiomaster Boxer
бінд відбувається, але дрон ні як не реагує

Допоможіть забіндити Meteor 75pro до Radiomaster Boxer
бінд відбувається, але дрон ні як не реагує
Pahey87Дай трошки більше інформації.
  • Дрон новий? Є реакція на контроллер у Betaflight?
  • В апаратурі в моделі не віключений передатчик?
  • Було б класно як би записав відео процессу бінду і як на це реагують світлодіоди.

Переглянути попередні відповіді...
Дай трошки більше інформації.
  • Було б класно як би записав відео процессу бінду і як на це реагують світлодіоди.
MagshifterДрон не новий, купив в інеті. В бетафлай також не реагує. Коли підключаєш дрон кабелем, то може зовсім не біндитись (або звʼязок то є - то не має).
В апаратурі внутрішній модуль включений (зовнішнього не має, но можу взяти спробувати).
Відео спробую записати ввечері

Дай трошки більше інформації.
MagshifterПрошивка апаратури 3.3.0 ISM2G4 ae9df3
Дрона 3.3.0 (ae9df3) CE_LBT

Доброго дня! Стикнувся з проблемою- не можу забіндити свій новий Meteor 75 pro до апаратури junper T-light. Звісно все на ELRS 2.4 версії прошивок 3.3.0 і на доні і на пульті. Єдине що прошивав ELRS не через вайфай а по USB кабелю ELRS -конфігуратором. Є підозра, що тетлеметрія просто відключена на дроні- але не можу зрозуміти, як нашаштувати меню. Скріншот додаю. Відео приєднав та налаштував без проблем. Дякую за допомогу. junper T-light точно робочий, до нього підключав свій Cetus-X і вчора все працювало, поки акумулятор не взірвався(не розумію чого-можливо неякісна зарядка Цетуса рідна? перезаряд?)

Вкладення

• Знімок екрана 2024-10-27 145559.png
    Знімок екрана 2024-10-27 145559.png
    223.8 КБ · Перегляди: 21
Доброго дня! Стикнувся з проблемою- не можу забіндити свій новий Meteor 75 pro до апаратури junper T-light. Звісно все на ELRS 2.4 версії прошивок 3.3.0 і на доні і на пульті. Єдине що прошивав ELRS не через вайфай а по USB кабелю ELRS -конфігуратором. Є підозра, що тетлеметрія просто відключена на дроні- але не можу зрозуміти, як нашаштувати меню. Скріншот додаю. Відео приєднав та налаштував без проблем. Дякую за допомогу. junper T-light точно робочий, до нього підключав свій Cetus-X і вчора все працювало, поки акумулятор не взірвався(не розумію чого-можливо неякісна зарядка Цетуса рідна? перезаряд?)
Dima85Було б добре знати про всі дії для бінду. Бо книгу по телепатії ми ще не дочитали, а той хто гадав на кавовій гущі вже не заходить на форум )
Опишіть яким способом біндите і які кроки ) Це пришвидшить вирішення проблеми.

Біндив за кодовим словом. В приймачі створив нову модель(здається скопіював Цетус та перейменував його), вимкнув зовнішінй ресівер, ввімкнув внутрішній (Setup -Internal RF-mode CRSF 400K) на фото налаштування

Вкладення

• 1 ресивер.png
    1 ресивер.png
    56.8 КБ · Перегляди: 20
Біндив за кодовим словом. В приймачі створив нову модель(здається скопіював Цетус та перейменував його), вимкнув зовнішінй ресівер, ввімкнув внутрішній (Setup -Internal RF-mode CRSF 400K) на фото налаштування
Dima85Я б для початку перевірив співпадіння версії ELRS та кодових фраз на дроні і апаратурі. Ну і спробувати ще забіндити вручну. І ще питання, при прошивці апаратури не могли помилитись і обрати прошивку 900Hz замість 2.4GHz?

• Останнє редагування модератором:
Останнє редагування модератором:
Додам свою класику польотів на 75 метеорі на протязі декількох місяців, уже декілька разів я перепаюю ці мосфети після того як один з пропів застакається :)
Одного разу навіть згорів ESC MCU :ROFLMAO:
Досі не розумію в чому проблема була зробити захист від таких випадків.
Але хто має ці дрони, будьте максимально обережні у випадку коли дрон перевернувся і ви не впевнені що мотори не заблоковані.
Ну і уникайте випадків попадань різних обєктів у пропи.

1730891857928.png 1730891947160.png 1730891938786.png 1730891930579.png

Додам свою класику польотів на 75 метеорі на протязі декількох місяців, уже декілька разів я перепаюю ці мосфети після того як один з пропів застакається :)
Але хто має ці дрони, будьте максимально обережні у випадку коли дрон перевернувся і ви не впевнені що мотори не заблоковані.

GoodviNЖорсткувато :)

MagshifterЩо є то є, з іншої сторони я оволодів навиками працювати з smd компонентами, інколи це повна жесть коли необхідно на цій платі змонтувати 0402 резистор в потрібне місце (біля кожного мосфету їх 3), таке відчуття що вони спеціально хотіли познущатись або зробити не ремонтропригодним :)
Фен його просто здуває, в мене телефон його навіть в фокус взяти не може :ROFLMAO:
1730895297912.png

GoodviNА де ви знаходите такі мосфети? На Алі є?

Привіт всім. Підкажіть будь ласка, зіткнувся з проблемою прошивки нового метеор75про до 3.5.2. До прошивки стояла Generic ESP8285 2.4Ghz RX
Firmware Rev. 3.3.0 (ae9df3) ISM2G4. Після прошивки видала помилку. Спробував ставити AIO. Вирішив відкотити до 2.5.2 примусово через repartitioner.bin, як написано в інструкції ERLS. Тепер WI FI перестав працювати і не можу перепрошити. Сумно(

Привіт всім. Підкажіть будь ласка, зіткнувся з проблемою прошивки нового метеор75про до 3.5.2. До прошивки стояла Generic ESP8285 2.4Ghz RX
Firmware Rev. 3.3.0 (ae9df3) ISM2G4. Після прошивки видала помилку. Спробував ставити AIO. Вирішив відкотити до 2.5.2 примусово через repartitioner.bin, як написано в інструкції ERLS. Тепер WI FI перестав працювати і не можу перепрошити. Сумно(
VoronaFPVПриймач у вас на UART висить, на скільки розумію. Не можете прошити по WiFi, а через Betaflight passthrough пробували?

Приймач у вас на UART висить, на скільки розумію. Не можете прошити по WiFi, а через Betaflight passthrough пробували?
elektroNIKТак. Невиходило. Але я знайшов рішення. Може комусь допоможе в майбутньому, якщо зальєте на ExpressERLS щось не то.
https://discord.com/channels/596350022191415318/1059222995043893298/1288790113643397212

1) Disable Telemetry in Betaflight
2) Unplug everything
3a) if there are two boot buttons, hold down the receiver boot button, plug in USB, and click flash in ELRS Configurator
3b) if there is only one boot button, hold it down, plug in USB, open Betaflight, click "Exit DFU mode", close Betaflight, click flash in ELRS Configurator
4) Re-enable telemetry in Betaflight after successful flash.

Будь уважним при виборі порта в ручну. Перед прошиванням треба в betaflight визначити через який порт здійснюється підключення до дрона. В моєму випадку був COM3.

Доброго дня! Може комусь буде цікаво як я закріпив антену. Взяв шматок пластикової стяжки, нагрів і придав кут який мені потрібен. А закріпив термоусадкою, але так щоб антенка вільно сиділа.

IMG_0696.jpeg

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Схожі теми

Відповідей
11
Перегляди
170
Назад
Зверху