- 16.08.24
- 191
- 182
- 43
- 🎮
- Radiomaster GX12
- 🥽
- BetaFPV VR03
- 🛸
- Meteor75pro, Air65
Привіт. Сталася така штука. При армі через раз стартує один з двигунів, коли даю тротл то він взагалі не піднімає оберти і дрон летить кудись в сторону. Буває що при армі взагалі не запускає його. Підозрюю що це сталося коли при дизармі дав тротл на повну і кудись порухав стік рола, пітча і йо. Міняв мотори місцями - проблема залишилась на тому самому місці (з мотором все ок). Що пробував робити:
- інша модель на апаратурі
- перепрошивка польотника
- перепрошивка регулятора
- завантаження конфігурації з оф сайту
↑Переглянути попередні відповіді...
ColdmanВітаю, в мене на метеорі 75 ті самі симптоми, підкажіть будь ласка як вирішили і до кого можна звернутись. Дякую.
ColdmanВітаю, скоріш за все на регуляторі вийшов з ладу транзистор що керує тим мотором. Вихід, заміна регулятора обертів. Ну або заморочитися з перепайкою певного транзистора, але це вже більш складна робота.
DenFixТак, то був силовий ключ.
ColdmanВ мене таке постійно відбувається. Але в моєму випадку, я так вважаю, недостатньо міцний контакт на з'єднанні мотор-FC. Після того як я рухаю з'єднання проблема на деякий час пропадає. Чув одне із рішень, це припаяти з'єднання на прямую до плати. На попередньому FC була така сама проблема на початку, поки при взльоті його не несло як скаженого з родами у стіну. Після клайму до продавця, вони по відео діагностували проблему з гіроскопом і прислали новий FC на заміну безкоштовно. Заплатив тільки за доставку 1 $
VoronaFPVвикинув роз'єми і припаяв мотори напряму, всі проблеми зі збоями моторів зникли
- 10.11.24
- 1
- 0
- 1
Привіт. Сталася така штука. При армі через раз стартує один з двигунів, коли даю тротл то він взагалі не піднімає оберти і дрон летить кудись в сторону. Буває що при армі взагалі не запускає його. Підозрюю що це сталося коли при дизармі дав тротл на повну і кудись порухав стік рола, пітча і йо. Міняв мотори місцями - проблема залишилась на тому самому місці (з мотором все ок). Що пробував робити:
Поки без результатів. Хтось щось порадить? Як можна обнулити трім гіроскопа?
- 03.12.24
- 2
- 2
- 3
- 🎮
- Radiomaster TX12
- 🥽
- Skyzone Cobra XV4
- 🛸
- fpv 7
- 16.08.24
- 191
- 182
- 43
- 🎮
- Radiomaster GX12
- 🥽
- BetaFPV VR03
- 🛸
- Meteor75pro, Air65
Вітаю, скоріш за все на регуляторі вийшов з ладу транзистор що керує тим мотором. Вихід, заміна регулятора обертів. Ну або заморочитися з перепайкою певного транзистора, але це вже більш складна робота.
- 21.09.24
- 17
- 12
- 3
- 🎮
- ELRS
- 🛸
- Meteor75pro
- 27.11.24
- 94
- 51
- 18
- 🎮
- Radiomaster Pocket
- 🥽
- Skyzone Cobra X V4
- 🛸
- Meteor 75 Pro
В мене таке постійно відбувається. Але в моєму випадку, я так вважаю, недостатньо міцний контакт на з'єднанні мотор-FC. Після того як я рухаю з'єднання проблема на деякий час пропадає. Чув одне із рішень, це припаяти з'єднання на прямую до плати. На попередньому FC була така сама проблема на початку, поки при взльоті його не несло як скаженого з родами у стіну. Після клайму до продавця, вони по відео діагностували проблему з гіроскопом і прислали новий FC на заміну безкоштовно. Заплатив тільки за доставку 1 $