Here's a general guideline for different flying styles and applications based on my personal experience:
Cinematic: 50-150 Center Sensitivity
Freestyle: 100-200 Center Sensitivity
Racing / Line of Sight: 150-300 Center Sensitivity
Then set Max Rate according to your flying style:
Cinematic / Racing: 500-800 Max Rate
Freestyle: 600-1000 Max Rate
Line of Sight: 1000+ Max Rate
Note that my rates differ depending on how I hold the sticks. When "pinching", my rates are similar, but center sensitivity tends to be higher because I can move the sticks more accurately compared to when I'm "thumbing". Personally I normally pinch, but here's my rates when "thumbing" for comparison.
My Tiny Whoop Rates
Pitch/Roll
Center Sensitivity: 230
Max Rate: 1000
Expo: 0.62
Yaw
Center Sensitivity: 250
Max Rate: 1300
Expo: 0.68
Notice my yaw rate is a little higher because I use a lot of yaw when flying my whoops indoor due to the amount of rapid sharp turns.
ГУГЛ:
Ось загальні вказівки щодо різних стилів польоту та застосування на основі мого особистого досвіду:
Кінематографічний: 50-150 Центральна чутливість
Вільний стиль: 100-200 Центральна чутливість
Перегони/пряма видимість: 150-300 Центральна чутливість
Потім встановіть максимальну швидкість відповідно до вашого стилю польоту:
Кінематограф/перегони: максимальна швидкість 500-800
Вільний стиль: 600-1000 Макс
Пряма видимість: 1000+ максимальна швидкість
Зверніть увагу, що мої ставки відрізняються залежно від того, як я тримаю палиці. Під час «щипання» мої показники подібні, але центральна чутливість має тенденцію бути вищою, оскільки я можу рухати паличками точніше, ніж коли я «щупаю». Особисто я зазвичай щипаю, але ось для порівняння мої показники при «пальці».
My Tiny Whoop Rates
Pitch/Roll
Центральна чутливість: 230
Максимальна ставка: 1000
Експо: 0,62
поворот
Центральна чутливість: 250
Максимальна ставка: 1300
Експо: 0,68
Зауважте, що мій коефіцієнт повороту трохи вище, тому що я використовую багато поворотів під час польоту в приміщенні через кількість швидких різких поворотів.
А в мене 150 центр , 1005 питчрол и 800 яв, експо по 0.6