Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

Meteor 85

Meteor 85 2022

Не має прав доступу, щоб купити (109.99 $)
Here's a general guideline for different flying styles and applications based on my personal experience:

Cinematic: 50-150 Center Sensitivity
Freestyle: 100-200 Center Sensitivity
Racing / Line of Sight: 150-300 Center Sensitivity
Then set Max Rate according to your flying style:

Cinematic / Racing: 500-800 Max Rate
Freestyle: 600-1000 Max Rate
Line of Sight: 1000+ Max Rate
Note that my rates differ depending on how I hold the sticks. When "pinching", my rates are similar, but center sensitivity tends to be higher because I can move the sticks more accurately compared to when I'm "thumbing". Personally I normally pinch, but here's my rates when "thumbing" for comparison.

My Tiny Whoop Rates
Pitch/Roll
Center Sensitivity: 230
Max Rate: 1000
Expo: 0.62
Yaw

Center Sensitivity: 250
Max Rate: 1300
Expo: 0.68
Notice my yaw rate is a little higher because I use a lot of yaw when flying my whoops indoor due to the amount of rapid sharp turns.

ГУГЛ:

Ось загальні вказівки щодо різних стилів польоту та застосування на основі мого особистого досвіду:
Кінематографічний: 50-150 Центральна чутливість
Вільний стиль: 100-200 Центральна чутливість
Перегони/пряма видимість: 150-300 Центральна чутливість

Потім встановіть максимальну швидкість відповідно до вашого стилю польоту:
Кінематограф/перегони: максимальна швидкість 500-800
Вільний стиль: 600-1000 Макс
Пряма видимість: 1000+ максимальна швидкість
Зверніть увагу, що мої ставки відрізняються залежно від того, як я тримаю палиці. Під час «щипання» мої показники подібні, але центральна чутливість має тенденцію бути вищою, оскільки я можу рухати паличками точніше, ніж коли я «щупаю». Особисто я зазвичай щипаю, але ось для порівняння мої показники при «пальці».

My Tiny Whoop Rates
Pitch/Roll
Центральна чутливість: 230
Максимальна ставка: 1000
Експо: 0,62

поворот
Центральна чутливість: 250
Максимальна ставка: 1300
Експо: 0,68

Зауважте, що мій коефіцієнт повороту трохи вище, тому що я використовую багато поворотів під час польоту в приміщенні через кількість швидких різких поворотів.

А в мене 150 центр , 1005 питчрол и 800 яв, експо по 0.6

Here's a general guideline for different flying styles and applications based on my personal experience:

Note that my rates differ depending on how I hold the sticks. When "pinching", my rates are similar, but center sensitivity tends to be higher because I can move the sticks more accurately compared to when I'm "thumbing". Personally I normally pinch, but here's my rates when "thumbing" for comparison.

My Tiny Whoop Rates
Pitch/Roll
Center Sensitivity: 230
Max Rate: 1000
Expo: 0.62
Yaw

Center Sensitivity: 250
Max Rate: 1300
Expo: 0.68
Notice my yaw rate is a little higher because I use a lot of yaw when flying my whoops indoor due to the amount of rapid sharp turns.

ГУГЛ:

Ось загальні вказівки щодо різних стилів польоту та застосування на основі мого особистого досвіду:
Кінематографічний: 50-150 Центральна чутливість
Вільний стиль: 100-200 Центральна чутливість
Перегони/пряма видимість: 150-300 Центральна чутливість

Потім встановіть максимальну швидкість відповідно до вашого стилю польоту:
Кінематограф/перегони: максимальна швидкість 500-800
Вільний стиль: 600-1000 Макс
Пряма видимість: 1000+ максимальна швидкість
Зверніть увагу, що мої ставки відрізняються залежно від того, як я тримаю палиці. Під час «щипання» мої показники подібні, але центральна чутливість має тенденцію бути вищою, оскільки я можу рухати паличками точніше, ніж коли я «щупаю». Особисто я зазвичай щипаю, але ось для порівняння мої показники при «пальці».

My Tiny Whoop Rates
Pitch/Roll
Центральна чутливість: 230
Максимальна ставка: 1000
Експо: 0,62

поворот
Центральна чутливість: 250
Максимальна ставка: 1300
Експо: 0,68

Зауважте, що мій коефіцієнт повороту трохи вище, тому що я використовую багато поворотів під час польоту в приміщенні через кількість швидких різких поворотів.

А в мене 150 центр , 1005 питчрол и 800 яв, експо по 0.6
NAukovecЯ дуже за те, щоб пробувати різні рейти і знайти свої, але якщо хтось з нуля поставить собі центри 200 чи більше, то може бути, що літати він так ніколи і не почне.
Якщо ви знаєте, що робите, то ок, а якщо ні, то це просто непотрібне ускладнення і ефективно обмеження роздільної здатності стіків.

Я дуже за те, щоб пробувати різні рейти і знайти свої, але якщо хтось з нуля поставить собі центри 200 чи більше, то може бути, що літати він так ніколи і не почне.
Якщо ви знаєте, що робите, то ок, а якщо ні, то це просто непотрібне ускладнення і ефективно обмеження роздільної здатності стіків.
vproа то просто рекомендації юзера.. там же описано як вибирати))

Я дуже за те, щоб пробувати різні рейти і знайти свої, але якщо хтось з нуля поставить собі центри 200 чи більше, то може бути, що літати він так ніколи і не почне.
vproі да. була в мене сентр 100. потім 150. потім поставив 10ку.. і не зміг вписатись у ворота))) відразу змінив)))так що може і не завжди краще коли туговато)

• Останнє редагування модератором:
Останнє редагування модератором:

NAukovec
На жаль не можу оцінити відео бо не володію болгарською мовою. Думаю подібні відео є якоюсь менш екзотичною мовою, наприклад англійською ;)

Переглянути попередні відповіді...
ЯКЩО хто надумає шити на БетаФлай 4.5.1 !!!!
Збережіть налаштування, щоб були налаштування VTX.
А взагалі просто зберегти налаштування (резервну копію) і обновлять..
Воно видасть кілька помилок післе оновлення, АЛЕ там все дуже НЕЗНАЧНЕ.. щось типа - НЕВІРНЕ ІМ'Я .. ну зовсім не значне.. так что ШИЙТЕ)

а ще користна штука - візуальна таблиця розподілу частот.. щоб краще розуміти які частоти і канали максимально розкидані для спільних польотів

Вкладення

• 1daa01d9-2f6d-4d9f-882a-5e3c18abc9f8.jpg
    1daa01d9-2f6d-4d9f-882a-5e3c18abc9f8.jpg
    139.8 КБ · Перегляди: 18
  • af5953a7-a10d-41b2-9f5a-64b70b66ecb2.jpg
    af5953a7-a10d-41b2-9f5a-64b70b66ecb2.jpg
    164.1 КБ · Перегляди: 18
відео для таких як я)))) спочатку зломав, а потім мучайся)))
дефолті налаштування Метеора 85

до речі м85 керовано літає в сильний вітер.. довелося запустити політати, а був сильний вітер.. думав понесе вдалину при зльоті.. а ні. можна літати, і навіть можна ковзати по вітряній хвилі)) взагалі норм.

до речі про пищалки !!
Ставив хтось на 85 тий ?
які вони є ? та що це взагалі ?

до речі про пищалки !!
Ставив хтось на 85 тий ?
які вони є ? та що це взагалі ?
Valerioа навіщо піщлка? типу людей пугати?
а взагалі))) в мене ДУЖЕ ГАРНИЙ ШОЛОМ - який сам піщіть)))) а якщо без жартів - то якщо ти маєшь на увазі піщалка щоб знайти загублене - то КУПИ КОБРА Х.. вона буде тобі шукати))) і не треба лишня вага, центр маси, та воно ж теж може підвести, відпасти, вікдлючитись...

у мене Кобра ) а як це налаштувати ?

у мене Кобра ) а як це налаштувати ?
ValerioЯ читав інструкцію. Це така бумажна книжка, що лежить в коробці з окулярами. Там все написано, у тому числі і як налаштувати цю функцію. Із мінусів - потрібен патч, та якщо сіла батка на дроні або нема сигналу відео то нічого ти не знайдеш.

• Останнє редагування:
Останнє редагування:
Вітаю, всім добра!
Допоможіть, я початківець, але швидко вчусь)
Мій арсенал: м85, Боксер, Кобра Х
Опис проблеми:
- прошиваю м85 в Бетафлайті на останню прошивку 4.5.1 - після прошивки акселерометр реагує дуже повільно та відхил на пару градусів (хоча дрон перевертаю) калібровка не вирішує нічого... чому так, як виправити?
Після декількох таких невдач, вирішив прошити версію нижче 4.4.2 - після прошивки акселерометр реагує нормально, наче все ок
- починаю робити налаштування і стикаюсь з такою проблемою - при налаштуванні АРМ на Аукс1 в Бетафлайті при включенні перемикача: пише "отключено" та відвалюється звʼязок з дроном, вимикаєш, звʼязок відновлюється... чому так, як виправити?
Зміна на Аукс4, результат той самий...
Буду вдячний за допомогу!

Вкладення

• Снимок экрана 2024-12-06 в 00.03.42.png
    Снимок экрана 2024-12-06 в 00.03.42.png
    219.1 КБ · Перегляди: 16
Вітаю, всім добра!
Опис проблеми:
- прошиваю м85 в Бетафлайті на останню прошивку 4.5.1 - після прошивки акселерометр реагує дуже повільно та відхил на пару градусів (хоча дрон перевертаю) калібровка не вирішує нічого... чому так, як виправити?
Після декількох таких невдач, вирішив прошити версію нижче 4.4.2 - після прошивки акселерометр реагує нормально, наче все ок
- починаю робити налаштування і стикаюсь з такою проблемою - при налаштуванні АРМ на Аукс1 в Бетафлайті при включенні перемикача: пише "отключено" та відвалюється звʼязок з дроном, вимикаєш, звʼязок відновлюється... чому так, як виправити?
impulse"отключено" бо бетафлай не дасть армити підʼєднаний до компа дрон, це нормально.
з акселерометром хз, там могло навіть щось у таргеті змінитися. Яка власне причина прошивки на 4.5.1?

"отключено" бо бетафлай не дасть армити підʼєднаний до компа дрон, це нормально.
з акселерометром хз, там могло навіть щось у таргеті змінитися. Яка власне причина прошивки на 4.5.1?
Akceptorразом з новой прошивкою прошити erls до версії 3.0 і вище, в боксері 3.0.
До прошивки, такого надпису «отключено» не було і червоним не підсвічувалося.
Основне питання, що при включені аукс1, відвалюється свʼязок з дроном, незалежно чи підвʼязан на нього арм, підвʼязав Арм на аукс4, вмикаю на пульті аукс1, звʼязок відвалюється… можливо питання в налаштуваннях пульта…

разом з новой прошивкою прошити erls до версії 3.0 і вище, в боксері 3.0.
До прошивки, такого надпису «отключено» не було і червоним не підсвічувалося.
Основне питання, що при включені аукс1, відвалюється свʼязок з дроном, незалежно чи підвʼязан на нього арм, підвʼязав Арм на аукс4, вмикаю на пульті аукс1, звʼязок відвалюється… можливо питання в налаштуваннях пульта…
impulse250Hz пакет рейт це максимум що підтримує

Вітаю, всім добра!
Опис проблеми:
impulseвирішив проблему?

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Схожі теми

Відповідей
11
Перегляди
170
Назад
Зверху