Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

Вибір першого вупа: TinyWhoop для новачка

Привіт. Якраз у роздумах про свій перший дрон. Поки що не можу визначитися
TinyWhoop або CineWhoop.
Критерії в мене такі:
1. У квартирі сильно не політаєш (мало місця)
2. Маленька дитина.
Чи норм буде на вулиці себе чухати, скажімо Mobula8, чи брати щось на кшталт GEPRC Cinelog 25?
Буду вдячний за поради та ваші думки з цього приводу.:cool:

Привіт. Якраз у роздумах про свій перший дрон. Поки що не можу визначитися
TinyWhoop або CineWhoop.
Критерії в мене такі:
1. У квартирі сильно не політаєш (мало місця)
2. Маленька дитина.
Чи норм буде на вулиці себе чухати, скажімо Mobula8, чи брати щось на кшталт GEPRC Cinelog 25?
Буду вдячний за поради та ваші думки з цього приводу.:cool:
ХарцизМаю Мобулу 8, ніяких проблем на вулиці не виникає. В великих приміщеннях теж можна літати. Це напевно найоптимальніший дрон для початківців.

Переглянути попередні відповіді...
Для дальніх польотів є спеціальні дрони, ви ж не купуєте Порше щоб возити картоплю ))
Плюс уявіть що дрон впав нехай за 500 метрів від пілота (а при навчанні таке буває часто), це ж по нього треба йти...
AkceptorНє, картоплю точно возити не буду.😅
Мені аби норм сигнал був)

• Останнє редагування модератором:
Останнє редагування модератором:
Сінелог категорично ні. Він дуже шумний і нудний, як всі пушери.
На вулиці мобула 8 буде гарно. Якщо більш-менш є досвід польотів, то можна щось з відкритими пропами - буде ще краще (типу draknight)
Для квартири якщо не зовсім хрущ можна нормально політати наприклад отак

Це мобула 6, якщо брати стару (не 2024 року) то взагалі топ. Ейр 65, але треба трохи звикати буде.

Сінелог категорично ні. Він дуже шумний і нудний, як всі пушери.
На вулиці мобула 8 буде гарно. Якщо більш-менш є досвід польотів, то можна щось з відкритими пропами - буде ще краще (типу draknight)
Для квартири якщо не зовсім хрущ можна нормально політати наприклад отак

Це мобула 6, якщо брати стару (не 2024 року) то взагалі топ. Ейр 65, але треба трохи звикати буде.
Akceptor
Польоти вдома в принципі не розглядаю, через маленьку дитину) Тому й підшукую такий, щоб невеликий, але й щоб на вулиці він себе норм чухав.:)

Польоти вдома в принципі не розглядаю, через маленьку дитину) Тому й підшукую такий, щоб невеликий, але й щоб на вулиці він себе норм чухав.:)
ХарцизЯкщо простір обмежений, то 2S 75mm вупи теж гарно літають. І збирати мінімум зусиль - купити мобулу 7, замінити силовий кабель і раму, і трохи обмежити мотори

Дивився на цетус, але на той момент вони йшли наборами РТФ. Тому я й викреслив його зі списку.

Ок. Підійду ще з другої сторони до цього питання. Який дрон із вище перерахованих простіший у обслуговуванні та ремонті?

Ок. Підійду ще з другої сторони до цього питання. Який дрон із вище перерахованих простіший у обслуговуванні та ремонті?
ХарцизПлюс - мінус однаково. Одне що більший розмір мабуть простіше розібрати і зібрати. Хоча якщо доведеться паяти, то однаково.
У цетус х мотори і камера на роз'ємах, то замінити буде простіше. Але камера там відразу з відео передавачем, тому вузлова заміна дорожче вийде. Або паяти, тоді нема сенсу в роз'ємах

ХарцизЯ на мобулі змінив 4 рами, 1 двигун, камеру, антену відеопередавача. Ще якось відірвав антену приймача і припаяв туди простий дріт. Все просто обслуговується. Комплектуючих в китаї повно. Якщо паяльника хоч раз в руках тримали то впораєтесь.

Вітаю! Хтось купував на Аlі чи Темu дрони Air65 та Mobula8 з відео на цифрі під DJI Googles V2. Порадьте продавця.

Вітаю! Хтось купував на Аlі чи Темu дрони Air65 та Mobula8 з відео на цифрі під DJI Googles V2. Порадьте продавця.
Док Відповів тут

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Схожі теми

Відповідей
1
Перегляди
127
Назад
Зверху