- 29.08.24
- 104
- 138
- 43
- 🎮
- Radiomaster GX12
- 🥽
- Skyzone Cobra X v4, Walksnail Avatar
- 🛸
- Air75, TCube18(HD), CineLog25
Вітання, великі каплі припою призводять до відривів падів при ударі, якщо дрон не для польоту в одну сторону як зазвичай в наших реаліях то краще так не робити.
Ось така "щільність" також дасть про себе знати при мінімальній волозі і великому струмі який інколи може бути більше 10А.
Ну і кількісь припою на падах від батки щось аж шокує, для чого стільки, для чого ті кулі?
Ось така "щільність" також дасть про себе знати при мінімальній волозі і великому струмі який інколи може бути більше 10А.
Ну і кількісь припою на падах від батки щось аж шокує, для чого стільки, для чого ті кулі?
- 13.11.24
- 215
- 142
- 43
Вітання, великі каплі припою призводять до відривів падів при ударі, якщо дрон не для польоту в одну сторону як зазвичай в наших реаліях то краще так не робити.
![]()
↑Переглянути попередні відповіді...
GoodviNЗнаю-знаю. Але моїх вмінь, моторики та TS-101 зі стандартним жалом не вистачає для даного випадку.
Власноруч паяні дрони перепаюю, а тут не можу (жало чисте і залуджене, флюс адекватний).
Власне, тому і планую припайку захисту від іскор віддати професійнішим людям, а там і поточну проблему підправлять.
- 13.11.24
- 215
- 142
- 43
Та не здряпуйте, просто заберіть зайвий припой за допомогою мідної оплітки, зішкрябуваннями/зрізами робите гірше (ну і виглядає не краще), ті всі дрібні стружки олова рано чи пізно зроблять свою справу.
![]()
Якщо так виходить що дали більше припою і виходить велика капля/контакти зліпаються, нічого страшного, відпаюєте та забираєте зайвий припой і паяєте знову.В багатьох випадках набагато швидше і якісніше буде просто перепаяти.
А для тих силових поставити 350 градусів + широке жало і воно буде паятись на ура як і дрібні дроти, головне хороший флюс.
Власноруч паяні дрони перепаюю, а тут не можу (жало чисте і залуджене, флюс адекватний).
Власне, тому і планую припайку захисту від іскор віддати професійнішим людям, а там і поточну проблему підправлять.