Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

Як ви охолоджуєте VTX вупа при налаштуваннях в Betaflight?

Magshifter

Адміністратор
Команда форуму

Репутація:

28.07.24
941
803
93
bio.site
🎮
Boxer
🥽
Cobra SD
🛸
75/Air65/7"
  • Останнє редагування:
Останнє редагування:
Cooling photo creative.jpg

Вітаю друзі!
Дуже цікава і важлива тема для новачків, які придбали свого першого Вупа!
Вже чув випадки коли людина тільки-но придбала вупчика, почала налаштовувати, пішла попити кофе і в неї згорів VTX. Можу тільки представити, який розпач відчуває новачок у цей момент, а точніше коли приходе розуміння що щось не так.

Розкажіть як ви охолоджуєте свої вупчики та про свій досвід.
Також цікаво, чи потребує охолодження більш важкий клас FPV дронів?

Я в свою чергу охолоджував свої вупчики саморобним маленьким, а з годом придбав більш цікавий настільний USB вентилятор:

photo_2024-09-07_22-53-34.jpg

Всім треба охолодження із деякими винятками. Happymodel 2g4 i X12 у мене здається ніколи не перегрівались на 25мВт.
У мене піт мод на перемикачі, тому рідко доводиться, але якщо таки треба, то використовую кулер від комп'ютера, до якого припаяно XT30 і зарядку в режимі джерела живлення. Швидкість регулюється напругою.

Один раз спалив здуру, якраз випадок з кавою))))
Тепер все одно ніяк не охолоджую, встигаю все зробити швидко, та й всюди де це реально у мене є піт-мод на перемикачі. Де нема на 25 мВт воно не дуже аж так щоб горіло відразу

• Останнє редагування:
Останнє редагування:
Напочатку довго налаштовував дрона на 25 mW (поля OSD підбирав) і він вжарився так, що передавав картинку тільки впритул до окулярів, на відстані в 10 см вже все пропадало. Я засмутився, поліз шукати нового польотника, але вирішив ще раз увімкнути - він ожив :)
З тих пір і Pit mode використовую, і вентилятор додатково завжди.
До речі, вентилятором ще зручно "витяжку" зробити при пайці, щоб пари флюсу в очі не лізли :)
1000008856.jpg

Піт мод до першого арму. Вентилятор з комп'ютерного кулеру є, але використовував його тільки один раз коли налаштовував вперше.

• Останнє редагування модератором:
Останнє редагування модератором:
Піт мод. Або на великому вентиляторі :)
1000008872.jpg
Вже приїхали кулери від ПК і блок живлення, зроблю компактне охолодження і витяжку для паяння.

• Останнє редагування модератором:
Останнє редагування модератором:
Маю міні вентилятор з алішки ручний)
image.jpg

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Схожі теми

Відповідей
26
Перегляди
1 тис.
Відповідей
3
Перегляди
67
Назад
Зверху