Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

Як ви потрапили на Український FPV Форум?

Опитування Опитування Як ви потрапили на Український FPV Форум?

• Через пошук у Google

• Через YouTube

• Через інші групи в Telegram

• Запросив знайомий

• Непам'ятаю

• Інше. Напишу в коментарі.

Результати можна переглянути лише після участі в опитуванні.
Випадково натрапив на форум, шукаючи відгуки на деякі мотори в Google.
Цікаво, що я й раніше шукав тематичні форуми для обговорення miltech, а не тільки в коментах до постів Сергія Флеша, і досі думав що в нас взагалі нема таких комюніті +- технічного спрямування, крім чатіків в Телеграмі.

Цікаво, що я й раніше шукав тематичні форуми для обговорення miltech, а не тільки в коментах до постів Сергія Флеша, і досі думав що в нас взагалі нема таких комюніті +- технічного спрямування, крім чатіків в Телеграмі.
SomeoneТут мілтеху нема. Тільки хобі

SomeoneЛаскаво просимо! Нажаль ця тема в зоні табу, за виключенням інших усіляких тем. Хоча при бажанні військових можна булоб організувати подібний закритий простір з мілтехом.

Привіт, шукав якусь інформацію по метеорчику, вирішив зареєструватись :ROFLMAO:
А тепер буду писати вам різні історії про ремонти чи збіркии 📝

Привіт всім 🤗
Шукав якусь інфу, натрапив на канал Слобідська Хоругва, підписався, а з часом вирішив, що треба доєднатись до форуму 👾
Ось така історія

1738269135621.png

Як ньюфаг, коли вже все було готове, майже через рік після створення. Звернувся до гуглу з проблемою, а у відповідь посилання на першому місці на УКР ФОРУМ ПО ФПВ. Це для мене такий розрив був. Приємно вражений від існування, від першого місця в видачі, від настільки швидкої відповіді людей, наче це якийсь чат. Потім почитав, чим тут займаються... Ппц... Голови! Форум замість тіктоку ютубу зара

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Схожі теми

Назад
Зверху