Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

Який 2s дрон на DJI O4 AIR Litе обрати ?

КРАБ

Просунутий
Учасник

Репутація:

07.12.24
22
10
3
🎮
Radiomaster TX 12
🥽
Cobra X v4
🛸
Air 65
  • Останнє редагування:
Останнє редагування:
Добрий день, спільното, хочу почути ваші поради, рекомендації, можливо досвід використання 2s дронів на DJI O4 AIR Litе. Розглядаю варіанти щодо переходу на DJI систему (goggles N3 або DJI Goggles Integra). Попередньо вивчаю, який дрон краще підійде для мене. З критеріїв, які розглядаю, то це компактний 2s дрон на DJI O4 AIR Lite. Час польоту близько 5 хвилин у змішаному стилі (не лише політ блинчиком, трішки фрістайлу), якщо час польоту буде більше, то краще. Літатиму переважно в закритих приміщеннях, ангари, спортзали, закинуті будівлі, іноді поле, відкрита територія та двір приватного будинку, тому бажано щоб на вулиці дрон також почував себе нормально. Керування використовуватиму ELRS 2.4, мені вистачить, оскільки далеко літати не буду. Для заряду розглядаю VIFLY ToothStor - 4 Port 2S (якщо буде інший тип зарядки, шукатиму інший варіант). Бажано якесь заводське рішення, щоб не гратися зі збіркою, проте і цей варіант також не відкидаю. За потреба знаюду і того хто збере (оскільки більше люблю літати). Серед дронів, які розглядав :
1. BetaFPV Pavo Femto (сам по собі дрон непоганий, єдине що непокоїть по оглядам з відео, можливо у когось інший досвід) це ефект "желе" камери, оскільки вона має специфічне кріплення та закріплена на резинових проставках, а не фіксована),
2. BetaFPV Pavo Pico, з канопою від Pavo Femto, можливо з 3D друком, щоб зафіксувати камеру в одному положенні, без демперних резинок,
3. Mobula 7,
4. Mobula 8,
5. GEPRC T-Cube18 2S
6. Можливо якийсь кастомний дрон.
Чекатиму поради та ваш досвід.

Вкладення

• Screenshot_2025-04-09-13-00-14-67_57e717c094f371a1dada6567a1123b99.jpg
    Screenshot_2025-04-09-13-00-14-67_57e717c094f371a1dada6567a1123b99.jpg
    55 КБ · Перегляди: 6
  • 98db22885d13e12db740858c2f2a04e6_720x-700x500.jpg
    98db22885d13e12db740858c2f2a04e6_720x-700x500.jpg
    38.2 КБ · Перегляди: 4
  • s-l1200.webp
    s-l1200.webp
    34.9 КБ · Перегляди: 4
  • Screenshot_2025-04-09-13-02-03-29_57e717c094f371a1dada6567a1123b99.jpg
    Screenshot_2025-04-09-13-02-03-29_57e717c094f371a1dada6567a1123b99.jpg
    46.6 КБ · Перегляди: 4
  • Screenshot_2025-04-09-13-54-51-92_f9ee0578fe1cc94de7482bd41accb329.jpg
    Screenshot_2025-04-09-13-54-51-92_f9ee0578fe1cc94de7482bd41accb329.jpg
    44.3 КБ · Перегляди: 4
Я би тут вибирав будь-що, що не сіневуп, бо такі рами не готові до падінь. Якщо багато літати у дуже великих приміщеннях, то 2S 75мм має підійти чудово.
На рахунок каноп із м'яким кріпленням - у Betafpv є щось цікаве, можна просто окремо її взяти.

Ще оце подивіться якщо не бачили
Мобула 8 на равлику непогано літає, думаю що і на о4 буде норм, і головне що сама платформа ніби добре вивчена.

Ще оце подивіться якщо не бачили
Мобула 8 на равлику непогано літає, думаю що і на о4 буде норм, і головне що сама платформа ніби добре вивчена.
Akceptor
Мобула 8 однозначно топ. Мій улюблений серед всіх цих мініжужалок, котрі є в наявності у мене.

Дякую за відповідь, підкажіть будь ласка з якими дронами порівнюєте ?
КРАБ drone1.jpg drone2.jpg drone3.jpg

Зліва на право:
- BetaFPV Meteor75 (мав також і 85, наразі на ньому риба в ставку практикується :ROFLMAO: ) - хороший вибір для політушок в хаті, як нема вітру, то можна погоцати й навкруг хати. Добре налаштований з коробки, 1s батки вистачає до 6 хв (дивлячись як смалити), непогана камера, непоганий vtx, доволі міцний пластик, двигуни на конекторах, що є як плюсом, так і мінусом.
- DarwinFPV Baby Ape/Pro 142mm 2-3s (не зовсім тінька, без захисту і вага більша, але годиться тільки для польотів в радіусі сусідніх дворів), позиціонується виробником як гоночний дрон. Людьми та реальністю позиціонується як шмат лайна з польотною динамікою сокири. В ньому максимально всрато все, починаючи камерою, котра телеграфний кабель може розгледіти з відстані не більше 1м, закінчуючи vtxом, на який впливає, походу, навіть фаза місяця і котрий відвалюється там, де попередній метеор має близько 90% картинки. Справедливості заради, мушу сказати, що потанцювавши з налаштуваннями я домігся переходу від режиму сокири до більш менш адекватної динаміки. Можна було б подумати, що то мені так пощастило, але ніт, було придбано 4 таких дрони разом і у всіх однакові проблеми. Не рекомендую.
- HappyModel Mobula 8. Тут без слів - топ за свої гроші. Маю я, мають друзі, всі літають і нуль нарікань. Правда це аналог.
Суто суб'єктивно, хоча я й топлю за цифру, але сенсу з неї в вупах не бачу. При умові якщо у вас вже є аналогова система. Якщо ж немає нічого, тоді дійсно, беріть цифру. Адже бачити дружину, котра йде лупити тебе віником за порубаний фікус в цифровій якості - безцінно:LOL:
ПиСи: Було багато інших і air65 (ну прям ультра лайт) і geprc і якісь нонейми, брав у друзів політати. Для себе ж в цьому класі вибрав метеор і мобулу.

На днях скручував до купи Geprc darkstar20 для корєша. Він взяв noVTX версію. Нормальний такий апарат, сходу заточений під цифру.

Переглянути попередні відповіді...
Нормальний для кого? Бо автор теми не схоже що для зйомки відео дрон шукає
vpro
Попередньо вивчаю, який дрон краще підійде для мене. З критеріїв, які розглядаю, то це компактний 2s дрон на DJI O4 AIR Lite. Час польоту близько 5 хвилин у змішаному стилі (не лише політ блинчиком, трішки фрістайлу), якщо час польоту буде більше, то краще. Літатиму переважно в закритих приміщеннях, ангари, спортзали, закинуті будівлі, іноді поле, відкрита територія та двір приватного будинку, тому бажано щоб на вулиці дрон також почував себе нормально.
По всім пунктам підходить.

Як на мене, не підходить під жоден, бо рами сіневупів не готові до падінь.
vproПластик там добротний. Кращий за той же метеор85, на мою думку. Льотає вона в товариша як сраний віник по свинарнику, поки що мінус один проп

Скажу на захист , darkstar20, я його зі свого tinygo зібрав нормальна там рама падіння теж нормально витримує ну і не знаю мені після 80 мм 2" показались супер керованими (і ще він дуже тихий), єдине що сальтухи в darkstar затяжні в порівнянні з tinygo тому в кімнані сальтуху важко зробити

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Схожі теми

Назад
Зверху