- 20.09.24
- 38
- 36
- 18
- 🎮
- Radiomaster TX12 ELRS
- 🥽
- Skyzone Cobra X v4
- 🛸
- Happymodel Mobula 8
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.
?"Балансування струму до 500 мА на комірку для стабільної роботи акумуляторів."
ого, цікаво. Такого я ще не бач ив і по характеристикам наче прям дуже непогано. Але от цікаво, чи воно буде норм дозаряджати, якшо батка на 550Mah, а в ньому пише
?
ого, цікаво. Такого я ще не бач ив і по характеристикам наче прям дуже непогано. Але от цікаво, чи воно буде норм дозаряджати, якшо батка на 550Mah, а в ньому пише
?
І струм заряджання напряму не залежить від ємності акумулятора. Ви можете заряджати струмом 550 mA - тоді акум зарядиться за ~1 годину, можете струмом 55 mA - за ~10 годин, а якщо жахнете 3 A - буде готовий за ~12 хвилин. Насправді, час буде трішки більший, бо ККД < 100% і струм під кінець заряджання зменшується, але загальна логіка залишається
Доброго вечора
Для зарядки акумулятора Lava 2S вам потрібен роз’єм XT30 для підключення до основного дроту живлення (зазвичай використовується для передачі основної потужності до дрона) та XH2.54 для балансування акумулятора. Обидва ці роз’єми повинні бути враховані при виборі зарядного пристрою.
Щодо вашого питання про просту зарядку: найпростіша зарядка може підійти, якщо вона підтримує роботу з XT30 та XH2.54, а також відповідає параметрам вашого акумулятора (напруга, ємність). Проте, якщо у вас немає досвіду з налаштування зарядних пристроїв, рекомендую звернути увагу на зарядки, що мають автоматичний вибір режиму зарядки. Це допоможе уникнути можливих проблем.![]()
А може не треба засмічувати форум згенерованими АІ відповідями?
Добрий день!
Я перепрошую, якщо склалося враження, що я покладаюся виключно на штучний інтелект. Справа в тому, що я відносно недавно почав глибше занурюватися в тему FPV і намагаюся використовувати всі доступні способи для розвитку своїх знань у цій сфері.
Також хочу зазначити, що перед тим, як щось писати, я завжди перевіряю інформацію на різних ресурсах, щоб бути впевненим у її достовірності.
Щиро дякую за ваш коментар і за те, що звернули увагу. Для мене важливо залишатися частиною спільноти та приносити користь.
У тому, що ви скинули, здається, нема некоректної інформації, але і корисної у даному випадку теж нема.
АІ добре працює, коли інформації в інтернеті дуже багато, але її лінь читати. А про FPV інформації дуже мало і дуже часто вона неправильна, бо це не найпростіше хоббі, а люди на фейсбуці та редіті люблять відповідати на все підряд, навіть якщо не знають, чи відповідь правильна. Тому працює АІ для таких тем абсолютно жахливо. Він або бере інформацію із неперевірених джерел, або генерує повну фігню, якщо її нема.
Багато де це коштує тільки часу, а із дронами досить легко щось попалити, якщо користуватися згенерованими текстами.
Дякую за корисну інформацію, я враховуватиму це в майбутньому.
Але хочу зазначити, що штучний інтелект зараз дуже швидко розвивається. Інформація, яку він пропонує, може бути якіснішою, ніж на багатьох платформах, оскільки її можна перевіряти з різних джерел і ракурсів.
Проте я розумію ваші зауваження. Дійсно, у сфері FPV, де інформація часто неповна або суперечлива, слід бути обережним із рекомендаціями. Але ШІ може бути корисним як інструмент для пошуку базової інформації, яку можна перевірити й уточнити вручну.
Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар
Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Підтримати обслуговування форуму!
Навіть невелика сума - це Величезний крок Разом!!!