Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

Застигла картинка в окулярах при польоті на дроні 3,5 дюйми (аналог)

zil852456

Просунутий
Добродій

Репутація:

За підтримку Спілки!
20.05.25
40
8
8
🎮
Radiomaster GX12
🥽
Skyzone 04O pro, Dji googles g3
🛸
Башер 5", speedybee bee 25, betafpv air65
  • Останнє редагування:
Останнє редагування:
Доброго дня колеги! Історія така, заармив дрон підняв на пару сантиметрів від землі, і дав газу до 100% на пару секунд (для логів блекбокс на шуми), після того почав знижатися на 0% газу, бо високо взлетів, летів ще секунд 30, і в цей момент застигла картинка в окулярах, звісно дрон впав. Після того як перепідключив акумулятор, все було добре. VTX speedybee tx800 skyzone 04o pro, стек speedybee f405 mini, конденсатор RUBYCON ZLH 470uF 35V, камера runcam phoenix 2, акумулятор 4s 850 mah 150c.

Важко уявити, як на аналогу таке може бути, але якщо може, то проблема або в камері, або в окулярах. Все решта не має ніякого буфера, щоб зберегти цілий кадр і відправляти його знов.
А DVR є?

Важко уявити, як на аналогу таке може бути, але якщо може, то проблема або в камері, або в окулярах. Все решта не має ніякого буфера, щоб зберегти цілий кадр і відправляти його знов.
А DVR є?
vproDVR немає, бо там де я літав знімати не можна. Та було просто банально наче зависла картинка і я тупо чекав коли вона відвисне, але пізно зрозумів, що це не відеогра) За день до цього відлітав 3 батки, і теж робив навантаження, все пройшло гладко.

DVR немає, бо там де я літав знімати не можна. Та було просто банально наче зависла картинка і я тупо чекав коли вона відвисне, але пізно зрозумів, що це не відеогра) За день до цього відлітав 3 батки, і теж робив навантаження, все пройшло гладко.
zil852456Ще хочу додати, що коли проводив поверхневий огляд комплектуючих на випадок відриву або пошкодження, помітив що в роз'ємі живлення та управління камери не щільно стояв конектор та трішки хитався фото додається, про що йде мова.

Вкладення

• WhatsApp Image 2025-09-19 at 12.18.56.jpeg
    WhatsApp Image 2025-09-19 at 12.18.56.jpeg
    189 КБ · Перегляди: 7

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Схожі теми

Назад
Зверху