Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

Aerofly RC 10 - RC Flight Simulator

Aerofly RC 10 - RC Flight Simulator 10

Не має прав доступу, щоб купити (1 475.00 ₴)

Akceptor

Експерт
Команда форуму

Репутація:

За підтримку ЗСУ! За підтримку Спілки!
28.07.24
499
618
93
🎮
Boxer Max, Jumper T-Pro v2
🥽
04x
🛸
всіляке
Akceptor створив новий ресурс:
Aerofly RC 10 - RC Flight Simulator - Дуже якісний симулятор fixed wing бортів

Нижче ви можете поставити своє запитання, поділитися своїм досвідом, цікавими лайфхами та рішеннями для додавання в "Корисні матеріали" та допомогти у вирішенні запитаннь від користувачів.

Будь ласка, будьте ввічливими та небайдужими!

Мій стрім з міні оглядом

можна подивитися як виглядає картинка, які є карти, вибір бортів і активностей

• Останнє редагування модератором:
Останнє редагування модератором:
Якщо потрібен симулятор для тих хто вчиться літати з нуля є в мережі Aerofly RC 8. Я би сказав що майже те саме що й 10 версія. Звісно менш вилизана та дизайн старіший. Налаштування ті самі. Можна і міняти налаштування ваги моделі, і електроніки, закрилків. Маса усього. Літати в вітряній або безвітряній погоді, силу вітру також можна регулювати. До комп'ютера не вибагливий. В мене працює на давньому ноуті. Найбільше моделей літаків.
Screenshot_4.png Screenshot_5.png Screenshot_7.png

Screenshot_8.png Screenshot_9.png
Є гелікоптери та звісно коптери. Мавік про при наймні є.

Screenshot_2.png Screenshot_3.png
Є 5 трас на яких можна літати в режимі FPV. Їх тут більше вказано та в мене не на всіх вмикається режим FPV.
Screenshot_1.png
Можна політати в режимі перегонів. з картою та перешкодами.
Screenshot_10.png Screenshot_11.png Screenshot_12.png

Screenshot_13.png Screenshot_14.png
Якщо грошей зовсім немає можна скачати торентом.
Якщо є потреба пишіть в особисті, поділюсь .

• Останнє редагування модератором:
Останнє редагування модератором:
ще забув додати. користуватися можна будь яким контроллером. Можна і вашою апаратурою до якої звикли якщо у вас є кабель для ПС, можна геймпадом або джойстиком для літаків....
Screenshot_15.png

Панове, підкажіть на яких крилах в цьому(або насправді будь-якому іншому) симуляторі варто політати аби враження від польоту були такі ж, як від тих, що стоять на озброєнні в Силах Оборони. Наприклад, той самий "Чаклун".

Панове, підкажіть на яких крилах в цьому(або насправді будь-якому іншому) симуляторі варто політати аби враження від польоту були такі ж, як від тих, що стоять на озброєнні в Силах Оборони. Наприклад, той самий "Чаклун".
EsperanceПоперше модель "Чаклун" виходячи з фото в інтернеті зі штовхаючим гвинтом. Це має свої нюанси особливо на малих швидкостях. Друге V подібний хвіст також свої моменти, знову ж таки неефективність керування на малих швидкостях. Це дозволяє зробити припущення що подібного роду авіамоделі розроблені більше для швидкісних польотів, гарної маневреності а не для неспішного планування.
Не думаю що ви знайдете модель яка надасть "такі самі враження". Та сама модель при різних налаштуваннях може поводити себе дуже по різному. Тому комп'ютерні моделі в іграх зазвичай тюнінгують під реальні речі як то авто чи літаки... Тому підтвердити поведінку зможе тільки реальний юзер..
Але звісно базові навички ви можете отримати.
В цьому симуляторі щось схоже ви отримаєте в Maja але аеродинаміка там інша точно. Hornet також близенько але це все таки jet а не гвинт. ME163 також jet але щось схоже. V подібний хвіст взагалі не знайшов, за виключенням глідерів. Але все ж таки поведінку трохи зрозуміти можна.

Вкладення

• viber_image_2025-04-13_08-54-45-130.png
    viber_image_2025-04-13_08-54-45-130.png
    83.4 КБ · Перегляди: 8
  • viber_image_2025-04-13_08-54-44-635.png
    viber_image_2025-04-13_08-54-44-635.png
    84.4 КБ · Перегляди: 8
  • viber_image_2025-04-13_08-54-45-609.png
    viber_image_2025-04-13_08-54-45-609.png
    79.6 КБ · Перегляди: 8
  • viber_image_2025-04-13_08-54-46-039.png
    viber_image_2025-04-13_08-54-46-039.png
    60.3 КБ · Перегляди: 11
З того що я знаю там не стільки треба вміти літати, особливо FPV, більше зліт-посадку відпрацювати і не з видом "з кабіни", а LoS. Це насправді дуже важко, особливо якщо борт летить на вас, бо тоді керування тину "перепутане"

З того що я знаю там не стільки треба вміти літати, особливо FPV, більше зліт-посадку відпрацювати і не з видом "з кабіни", а LoS. Це насправді дуже важко, особливо якщо борт летить на вас, бо тоді керування тину "перепутане"
AkceptorПогоджуюсь, якщо не бачиш габарити борта, та положення відносно злітної смуги, важко. Поясніть що значить борт летить на вас :) ? Коли ви бачете себе в FPV окулярах?

Погоджуюсь, якщо не бачиш габарити борта, та положення відносно злітної смуги, важко. Поясніть що значить борт летить на вас :) ? Коли ви бачете себе в FPV окулярах?
YevgenНе в окулярах, line of sight. Типу як літали у доефпівішні часи )

Товариство, хто літає на fpv літаках, і зокрема юзав Aerofly 10, підкажіть чи Radiomaster Pocket підходить для тренувань на літачках в цій грі? Чи потрібні якісь додаткові перехідники?

Товариство, хто літає на fpv літаках, і зокрема юзав Aerofly 10, підкажіть чи Radiomaster Pocket підходить для тренувань на літачках в цій грі? Чи потрібні якісь додаткові перехідники?
DoCentПідходить будь-яка апаратура, яка вміє бути джойстиком для комп'ютера (в тому числі Pocket)

Підкажіть будь-ласка (бажано покроково) як налаштувати режим angle air manual або схожі на ці режими саме для фпв крил?

Що маєте на увазі під режимом angle air manual? Уточніть питання
YevgenЯк в самому симуляторі включити/налаштувати режим схожий на angle/fbwa, бо по стандарту ми літаємо в чомусь схожому на мануал, де ти можеш крутити бочки, дрон не стабілізується

• Останнє редагування:
Останнє редагування:
Вітаю. Цікавить питання чи є сенс купувати цей симулятор для тренуваннь польотів на fpv крилах якщо є навички пілотування fpv, також є симвлятор liftoff.
Прввильно розумію, що найважче в fpv крилах це правильна посадка в зліт?

Вітаю. Цікавить питання чи є сенс купувати цей симулятор для тренуваннь польотів на fpv крилах якщо є навички пілотування fpv, також є симвлятор liftoff.
Прввильно розумію, що найважче в fpv крилах це правильна посадка в зліт?
DeathmindНа крилах так, найівжче зліт і посадка.
Якщо зліт ще таке, можна з катапульти, або хтось кине, то відсотків 90, думаю, крашів - це посадка.
Крім того, не завжди посадку роблять у режимі FPV, навіть якщо є камера, часто зручніше коли саджає людина з боку, у режимі LoS.
А там потрібні зовсім інші навички.
Тому моя думка що симулятор крил це обов'язково, скільки б досвіду з квадриками не було.
Чи брати саме аерофлай, це вже окреме питання, де залучена ціна. Можна брати вінгс, сожна навіть щось фрішне знайти, бо тут більше не питання якоїсь адекватної фізики польоту, а банальні години нальоту (у нашрму випадку зльоту-посадки)

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Схожі теми

Відповідей
6
Перегляди
553
Назад
Зверху