Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

Radiomaster TX12 Mark II

Radiomaster TX12 Mark II 2022

Не має прав доступу, щоб купити (99.99 $)
Хотілось би продовжити своє питання, і порівняти ТХ12 з іншими - в плані роботи зі стіками.
Найбільші певно будуть в ТХ16, в ТХ12 менші стіки, як і в Покеті, чи в якомусь Jamper T-light. А якшо менші стіки, то певно менше їх ход, а через це певно і саме управління повинно бути певно не таке точне. Тобто, чи більші стіки дають точніше керування дроном, чи в плані роботи зі стіками розмір не має значення в управлінні?

Хотілось би продовжити своє питання, і порівняти ТХ12 з іншими - в плані роботи зі стіками.
Найбільші певно будуть в ТХ16, в ТХ12 менші стіки, як і в Покеті, чи в якомусь Jamper T-light. А якшо менші стіки, то певно менше їх ход, а через це певно і саме управління повинно бути певно не таке точне. Тобто, чи більші стіки дають точніше керування дроном, чи в плані роботи зі стіками розмір не має значення в управлінні?
ArchmaxПо стікам у тебе просто будуть поділки стіку зменшені тобто якщо на боксері ти для значення 50 відхиляєш на 5 мм а для 100 на 10 мм то на стіках тх12 буде 3 мм на 50 та 6 мм на 100, тодто треба буде точніше відхиляти стіки

Будьте обережні із своїми TX12 - на другий день впав з коліна на килим і одним «зайвим»перемикачем стало менше…

Вкладення

• IMG_3702.jpeg
    IMG_3702.jpeg
    685.1 КБ · Перегляди: 57
Привіт! Маю намір купити Radiomaster TX12. Зараз навчаюся на Liftoff, але ігровий джойстик це трошки не те.
Підкажіть, чи варто купувати на AliExpress, чи краще купити в інтернет-магазині, більш надійному?
Боюсь натрапити на погану якість збірки.
Можливо хтось купував на AliExpress і задоволений покупкою.

Привіт! Маю намір купити Radiomaster TX12. Зараз навчаюся на Liftoff, але ігровий джойстик це трошки не те.
Підкажіть, чи варто купувати на AliExpress, чи краще купити в інтернет-магазині, більш надійному?
DominusРізниці ніякої немає. Алік навпаки, може зробити повернення коштів, якщо будуть проблеми. А, наприклад, з ОЛХ навряд вийде отримати гарантії. В магазинах переплатиш величезні гроші. Якщо в грошах проблем немає, то чекати з Аліку та ганятися за ціною немає сенсу, обирай нормальний магазин, що дає гарантію і купуй в Україні.

DominusТа всі вони з одного місця.

Не зовсім зрозумів про якість збірки, якщо замовляєш в україні через нову пошту, то просто перевіряєш перед оплатою, якщо стіки будуть сильно скипіти то повертаєш , можеш ще максимум спробувати по блютузу підключити до симулятору на телефоні для перевірки всього остального не знайдеш поки не почнеш користуватись, ще можна на дронбазарі в телеграмі подивить там один продавець тх12 часто по 4300 грн продає, або замовляй з оф сайта там точно має бути гарантія

Доброго дня. Підкажіть чи можливо змінити картинку при ввімкненні апаратури? Наприклад щоб першою картинкою з'являвся герб.

Доброго дня. Підкажіть чи можливо змінити картинку при ввімкненні апаратури? Наприклад щоб першою картинкою з'являвся герб.
kingduТак це можливо. Сам не робив, але достаю інфу зі своїх закладок. Обов'язково розкажи як все пройшло!
Май на увазі роздільну здатність боксеру 128х64
Ось відосик в допомогу як приклад.

Привіт усім. Маю питання на рахунок стіків TX12.

Мені не вдається відрегулювати їхній натяг таким чином, щоб не відчувалася центральна точка під час керування. Мається на увазі, коли я, скажімо, повертаю вліво, а потім відразу направо, я постійно ніби переступаю цей "поріжок". Це кожного разу відчувається як легке клацання. І це досить сильно впливає на точність керування. Пружинки відпустив повністю, а клацання все одно є. Літав на Покеті і на Боксері, там такого немає, хід стіків в центральній частині плавний і приємний. Все перевіряв, ніякого бруду на деталях стіків немає. Апаратуру купував нову.

Питання таке: це у всіх так чи це лише мені так пощастило з TX12? І чи можна це якось вирішити? По ергономіці TX12 мені підходить найбільше тому хотілося б літати саме на ньому.

• Останнє редагування:
Останнє редагування:

Мені не вдається відрегулювати їхній натяг таким чином, щоб не відчувалася центральна точка під час керування. Мається на увазі, коли я, скажімо, повертаю вліво, а потім відразу направо, я постійно ніби переступаю цей "поріжок". Це кожного разу відчувається як легке клацання. І це досить сильно впливає на точність керування. Пружинки відпустив повністю, а клацання все одно є. Літав на Покеті і на Боксері, там такого немає, хід стіків в центральній частині плавний і приємний. Все перевіряв, ніякого бруду на деталях стіків немає. Апаратуру купував нову.

Питання таке: це у всіх так чи це лише мені так пощастило з TX12? І чи можна це якось вирішити? По ергономіці TX12 мені підходить найбільше тому хотілося б літати саме на ньому.
Magic CarpetНу при покупці теж були тугі, але згодом послабив гвинтами. Порівняти ні з чим, тому не знаю тугі вони зараз чи ні. Але проходження стіком через центр відчувається. Спочатку не знав про регулювання, тому зараз мене все влаштовує. Мабуть звик

Переглянути попередні відповіді...
В мануалі помилка. Цими гвинтами можна обмежити вертикальний хід стіка. Відстань, яку він проходить від краю до краю.
Натяг пружин стіків в TX-12 регулюється ззаду цими гвинтиками:

2025-03-07 17_26_37-Window.png
Magic CarpetВсе вийшло. Ці гвинти були закручені до упору, тому я і подумав, що вони тільки для кріплення пружини. Ще раз дякую.

Magic CarpetЯ звик і не помічаю. Можливо з часом трохі плавніші стали. Мені навпаки тепер на інших апаратурах незручно літати.

Доброго дня. Підкажіть хто з досвідом..... Нажаль награвся с тримерами, після чого виник кут відхилення у 1-2 % на правому стіку....лікував калібровкою - не лікується. Хто стикався з подібним ? чи можливо якось скинути трмиери до базовних значень ? Дякую !

Доброго дня. Підкажіть хто з досвідом..... Нажаль награвся с тримерами, після чого виник кут відхилення у 1-2 % на правому стіку....лікував калібровкою - не лікується. Хто стикався з подібним ? чи можливо якось скинути трмиери до базовних значень ? Дякую !
Alex MasЯкщо ви перевели значення трімів в центральне положення, а проблема все ще є, то не знаю. Я би створив нову модель просто, там будуть значення трімів по дефолту.

Або можна їх повністю вимкнути. Model > Flight modes > Далі заходьте в налаштування активного Flight mode (виділений жирним шрифтом), і там де Trims треба виставити прочерки. Спробуйте, може допоможе. Хоча, мабуть, краще створити нову модель.

Якщо ви перевели значення трімів в центральне положення, а проблема все ще є, то не знаю. Я би створив нову модель просто, там будуть значення трімів по дефолту.

Або можна їх повністю вимкнути. Model > Flight modes > Далі заходьте в налаштування активного Flight mode (виділений жирним шрифтом), і там де Trims треба виставити прочерки. Спробуйте, може допоможе. Хоча, мабуть, краще створити нову модель.
Magic CarpetДякую, все вийшло. А не підкажете, чому при використанні 1 s батареї, яка заряджена до 4.2 V на 6 мобулі відбувається втрата й відновлення телеметрії ? при деякому розряді до 4 V - прекрасно літється до 4 хв

Дякую, все вийшло. А не підкажете, чому при використанні 1 s батареї, яка заряджена до 4.2 V на 6 мобулі відбувається втрата й відновлення телеметрії ? при деякому розряді до 4 V - прекрасно літється до 4 хв
Alex MasНа моєму Метеорі таке теж регулярно відбувається, не знаю чому. Хоча я не помічав залежності від заряду батареї. Напевно створіть тему в розділі "Питання та відповіді", може хтось підкаже. Бо це взагалі тема про TX12 в розділі "Контроллери" :)

Дякую, все вийшло. А не підкажете, чому при використанні 1 s батареї, яка заряджена до 4.2 V на 6 мобулі відбувається втрата й відновлення телеметрії ? при деякому розряді до 4 V - прекрасно літється до 4 хв
Alex MasА можете описати послідовність дій, при якій відбувається втрата телеметрії?

• Останнє редагування:
Останнє редагування:
Доброго дня. Чому може не працювати елрс луа скрипт з зовнішнім модулем?(loading...). модуль es900tx. на іншому пульті з модулем елрс, скрипт прогружається(тобто модуль точно робочий). В моделі вибраний зовнішній модуль CRSF. Якщо вибраний внутрішній модуль, а зовнішній вимкнений, то скрипт прогружається. Пульт прошивав різними версіями прошивки і старими і новими. сд карту так само, навіть міняв на нову. сам файлик скриту теж закидував більш старий і новий, всі третьої версії. В модулі світло діоди спочатку світяться спочатку різно кольоровими кольорами а потім червоним. Так само прошивав внутрішній модуль і зовнішній модуль різними елрс веріями від третьої, не допомогло. Баудрейт теж міняв не допомогло.

Вітаю! Я повний нуб і тому питання може здатися ідіотським, тож вибачайте.

Є позичений тимчасово пульт TX12 і у певний момент він почав дзижчати. Вмикається, працює, але противно дзижчить. Що робить?

Наперед дякую.

Є позичений тимчасово пульт TX12 і у певний момент він почав дзижчати. Вмикається, працює, але противно дзижчить. Що робить?

Наперед дякую.
FoFДоброго здоров'я. Можете для більшої наглядності записати відео і закинути у телеграм групу?

Наперед дякую.
FoFВ мене Боксер і нічого подібного не зустрічалося ні в мене, ні у моїх знайомих.
Дзижчання йде від динаміків, чи його генерує щось інше на ваш погляд?

Механізм простий: DC-DC, яка робить бортову напругу із напруги акума не змогла витягнути при дуже розрядженому акумі і почала шуміти. У вас, певно, межа акума в апаратурі якась нереалістична стояла, або вимірювання напруги акума не відкаліброване. За замовчуванням розрядженим акум рахується нижче 6.6 В
elektroNIKДякс

Звітую по проблемі. Дзижчання - скоріше за всього через підсівшу батарею. Механізм не можу конкретизувати, але після підзарядки "всьо пропало", включно з нехарактерними шумами. Також злетіли налаштування в моделі для симулятора, але то таке. Наразі все працює. Всім дякую за допомогу.
FoFЗлетівша модель означає, що напруги не було достатньо для нормальної роботи SD картки, де і зберігаються моделі, тому могли ще якісь файли на картці пошкодитися. Якщо буде якась незрозуміла поведінка, то перезалийте вміст картки на стандартний

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Схожі теми

Назад
Зверху