Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

Radiomaster TX12 Mark II

Radiomaster TX12 Mark II 2022

Не має прав доступу, щоб купити (99.99 $)
Привіт усім. Маю питання на рахунок стіків TX12.

Мені не вдається відрегулювати їхній натяг таким чином, щоб не відчувалася центральна точка під час керування. Мається на увазі, коли я, скажімо, повертаю вліво, а потім відразу направо, я постійно ніби переступаю цей "поріжок". Це кожного разу відчувається як легке клацання. І це досить сильно впливає на точність керування. Пружинки відпустив повністю, а клацання все одно є. Літав на Покеті і на Боксері, там такого немає, хід стіків в центральній частині плавний і приємний. Все перевіряв, ніякого бруду на деталях стіків немає. Апаратуру купував нову.

Питання таке: це у всіх так чи це лише мені так пощастило з TX12? І чи можна це якось вирішити? По ергономіці TX12 мені підходить найбільше тому хотілося б літати саме на ньому.

• Останнє редагування:
Останнє редагування:
Привіт усім. Маю питання на рахунок стіків TX12.

Мені не вдається відрегулювати їхній натяг таким чином, щоб не відчувалася центральна точка під час керування. Мається на увазі, коли я, скажімо, повертаю вліво, а потім відразу направо, я постійно ніби переступаю цей "поріжок". Це кожного разу відчувається як легке клацання. І це досить сильно впливає на точність керування. Пружинки відпустив повністю, а клацання все одно є. Літав на Покеті і на Боксері, там такого немає, хід стіків в центральній частині плавний і приємний. Все перевіряв, ніякого бруду на деталях стіків немає. Апаратуру купував нову.

Питання таке: це у всіх так чи це лише мені так пощастило з TX12? І чи можна це якось вирішити? По ергономіці TX12 мені підходить найбільше тому хотілося б літати саме на ньому.
Magic CarpetНу при покупці теж були тугі, але згодом послабив гвинтами. Порівняти ні з чим, тому не знаю тугі вони зараз чи ні. Але проходження стіком через центр відчувається. Спочатку не знав про регулювання, тому зараз мене все влаштовує. Мабуть звик

Переглянути попередні відповіді...
Ну при покупці теж були тугі, але згодом послабив гвинтами. Порівняти ні з чим, тому не знаю тугі вони зараз чи ні. Але проходження стіком через центр відчувається. Спочатку не знав про регулювання, тому зараз мене все влаштовує. Мабуть звик
Мaxim LiВибачаюсь. Гвинтами не послабиш стіки на ТХ-12. То мабуть самонавіювання було. Сьогодні вирішив ще послабити, але гвинти просто викрутитися і ніяк не вплинули на жорсткість стіків. Вирішив розібрати пульт і ніде не побачив можливості регулювання. Я так розумію, що не передбачено виробником. Можна тільки зафіксувати пружину і буде працювати як тротл (не повертатися до центру).

Вибачаюсь. Гвинтами не послабиш стіки на ТХ-12. То мабуть самонавіювання було. Сьогодні вирішив ще послабити, але гвинти просто викрутитися і ніяк не вплинули на жорсткість стіків. Вирішив розібрати пульт і ніде не побачив можливості регулювання. Я так розумію, що не передбачено виробником. Можна тільки зафіксувати пружину і буде працювати як тротл (не повертатися до центру).
Мaxim LiА як-же офіційний мануал (гвинт #2)?
1741357554899.png
В мене на Боксері були в комплекті слабші пружини, то я, окрім регулювання натягу, ще й їх поставив.

Ну при покупці теж були тугі, але згодом послабив гвинтами. Порівняти ні з чим, тому не знаю тугі вони зараз чи ні. Але проходження стіком через центр відчувається. Спочатку не знав про регулювання, тому зараз мене все влаштовує. Мабуть звик
Мaxim LiВ мануалі помилка. Цими гвинтами можна обмежити вертикальний хід стіка. Відстань, яку він проходить від краю до краю.
Натяг пружин стіків в TX-12 регулюється ззаду цими гвинтиками:

2025-03-07 17_26_37-Window.png

Вітаю! Я повний нуб і тому питання може здатися ідіотським, тож вибачайте.

Є позичений тимчасово пульт TX12 і у певний момент він почав дзижчати. Вмикається, працює, але противно дзижчить. Що робить?

Наперед дякую.

Є позичений тимчасово пульт TX12 і у певний момент він почав дзижчати. Вмикається, працює, але противно дзижчить. Що робить?

Наперед дякую.
FoFДоброго здоров'я. Можете для більшої наглядності записати відео і закинути у телеграм групу?

Наперед дякую.
FoFВ мене Боксер і нічого подібного не зустрічалося ні в мене, ні у моїх знайомих.
Дзижчання йде від динаміків, чи його генерує щось інше на ваш погляд?

Дуже схоже, що це саме з динаміком якісь проблеми. Можливо проводка десь пошкодиллась і воно фонить так сильно через це..?
Martyn_LelekaДякую за відповідь. Ще в ТГ кажуть про ймовірну наводку на динамік, але працювало без звуку, а потім раптово звук з'явився, хоча зовнішні чинники залишились тими ж. Завтра спробую виключити ймовірні джерела завад і подивлюсь на результат.

Дякую за відповідь. Ще в ТГ кажуть про ймовірну наводку на динамік, але працювало без звуку, а потім раптово звук з'явився, хоча зовнішні чинники залишились тими ж. Завтра спробую виключити ймовірні джерела завад і подивлюсь на результат.
FoFЗвітую по проблемі. Дзижчання - скоріше за всього через підсівшу батарею. Механізм не можу конкретизувати, але після підзарядки "всьо пропало", включно з нехарактерними шумами. Також злетіли налаштування в моделі для симулятора, але то таке. Наразі все працює. Всім дякую за допомогу.

Звітую по проблемі. Дзижчання - скоріше за всього через підсівшу батарею. Механізм не можу конкретизувати, але після підзарядки "всьо пропало", включно з нехарактерними шумами. Також злетіли налаштування в моделі для симулятора, але то таке. Наразі все працює. Всім дякую за допомогу.
FoFМеханізм простий: DC-DC, яка робить бортову напругу із напруги акума не змогла витягнути при дуже розрядженому акумі і почала шуміти. У вас, певно, межа акума в апаратурі якась нереалістична стояла, або вимірювання напруги акума не відкаліброване. За замовчуванням розрядженим акум рахується нижче 6.6 В

• Like
Реакції: FoF
Механізм простий: DC-DC, яка робить бортову напругу із напруги акума не змогла витягнути при дуже розрядженому акумі і почала шуміти. У вас, певно, межа акума в апаратурі якась нереалістична стояла, або вимірювання напруги акума не відкаліброване. За замовчуванням розрядженим акум рахується нижче 6.6 В
elektroNIKДякс

Звітую по проблемі. Дзижчання - скоріше за всього через підсівшу батарею. Механізм не можу конкретизувати, але після підзарядки "всьо пропало", включно з нехарактерними шумами. Також злетіли налаштування в моделі для симулятора, але то таке. Наразі все працює. Всім дякую за допомогу.
FoFЗлетівша модель означає, що напруги не було достатньо для нормальної роботи SD картки, де і зберігаються моделі, тому могли ще якісь файли на картці пошкодитися. Якщо буде якась незрозуміла поведінка, то перезалийте вміст картки на стандартний

Доброго дня. Купив свій перший дрон. Не виходить включити мотори з пульта і коли рухаю повзунки в Betaflight Configurator мотори не реагують. Серед знайомих немає хто розбирається в FPV. Можливо щось потрібно ще налаштувати. Не можу сюда загрузити відео скидаю посилання на google диск там 3 відео https://photos.app.goo.gl/efyitprmLX2kuZwh9

Доброго дня. Купив свій перший дрон. Не виходить включити мотори з пульта і коли рухаю повзунки в Betaflight Configurator мотори не реагують. Серед знайомих немає хто розбирається в FPV. Можливо щось потрібно ще налаштувати. Не можу сюда загрузити відео скидаю посилання на google диск там 3 відео https://photos.app.goo.gl/efyitprmLX2kuZwh9
kossaniaНа AUX2 та AUX4 ви арм переназначили? Тоді треба впевнитись що в апаратурі ці аукси прибиті до 5 каналу, який відповідає за арм дрона.

kossaniaЯкщо це воно то не допомагає.

Вкладення

• PXL_20250126_113226346.jpg
    PXL_20250126_113226346.jpg
    908.3 КБ · Перегляди: 15
  • Останнє редагування:
Останнє редагування:
kossaniaще я в Betaflight Configurator повидалляв всі призначення і коли переключаю CH 5 (взіді з ліва "Е") перемикач у верхнє положення пульт видає що пропало зєднання, а коли вертаю назад з'єднання відновлюється і в Betaflight перемикач СН працює тільки в двох положеннях нижньому і у верхньому но коли я захожу в симулятор на тому самому профілю він працбє в трох режимах так як має бути

Можливо це тіки в мене так, але можу виділити наступний недолік пульту: При регулюванні тугості ходу лівого стіка, регулювання не зберігається і ход стінку всеодно послаблюється. Чути звук тертя прижимної пластини.

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Схожі теми

Назад
Зверху