Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

Meteor 85

Meteor 85 2022

Не має прав доступу, щоб купити (109.99 $)
  • Останнє редагування:
Останнє редагування:
Вітаю, всім добра!
Допоможіть, я початківець, але швидко вчусь)
Мій арсенал: м85, Боксер, Кобра Х
Опис проблеми:
- прошиваю м85 в Бетафлайті на останню прошивку 4.5.1 - після прошивки акселерометр реагує дуже повільно та відхил на пару градусів (хоча дрон перевертаю) калібровка не вирішує нічого... чому так, як виправити?
Після декількох таких невдач, вирішив прошити версію нижче 4.4.2 - після прошивки акселерометр реагує нормально, наче все ок
- починаю робити налаштування і стикаюсь з такою проблемою - при налаштуванні АРМ на Аукс1 в Бетафлайті при включенні перемикача: пише "отключено" та відвалюється звʼязок з дроном, вимикаєш, звʼязок відновлюється... чому так, як виправити?
Зміна на Аукс4, результат той самий...
Буду вдячний за допомогу!

Вкладення

• Снимок экрана 2024-12-06 в 00.03.42.png
    Снимок экрана 2024-12-06 в 00.03.42.png
    219.1 КБ · Перегляди: 16
Вітаю, всім добра!
Допоможіть, я початківець, але швидко вчусь)
Мій арсенал: м85, Боксер, Кобра Х
Опис проблеми:
- прошиваю м85 в Бетафлайті на останню прошивку 4.5.1 - після прошивки акселерометр реагує дуже повільно та відхил на пару градусів (хоча дрон перевертаю) калібровка не вирішує нічого... чому так, як виправити?
Після декількох таких невдач, вирішив прошити версію нижче 4.4.2 - після прошивки акселерометр реагує нормально, наче все ок
- починаю робити налаштування і стикаюсь з такою проблемою - при налаштуванні АРМ на Аукс1 в Бетафлайті при включенні перемикача: пише "отключено" та відвалюється звʼязок з дроном, вимикаєш, звʼязок відновлюється... чому так, як виправити?
Зміна на Аукс4, результат той самий...
Буду вдячний за допомогу!
impulse"отключено" бо бетафлай не дасть армити підʼєднаний до компа дрон, це нормально.
з акселерометром хз, там могло навіть щось у таргеті змінитися. Яка власне причина прошивки на 4.5.1?

разом з новой прошивкою прошити erls до версії 3.0 і вище, в боксері 3.0.
До прошивки, такого надпису «отключено» не було і червоним не підсвічувалося.
Основне питання, що при включені аукс1, відвалюється свʼязок з дроном, незалежно чи підвʼязан на нього арм, підвʼязав Арм на аукс4, вмикаю на пульті аукс1, звʼязок відвалюється… можливо питання в налаштуваннях пульта…
impulse250Hz пакет рейт це максимум що підтримує

разом з новой прошивкою прошити erls до версії 3.0 і вище, в боксері 3.0.
До прошивки, такого надпису «отключено» не було і червоним не підсвічувалося.
Основне питання, що при включені аукс1, відвалюється свʼязок з дроном, незалежно чи підвʼязан на нього арм, підвʼязав Арм на аукс4, вмикаю на пульті аукс1, звʼязок відвалюється… можливо питання в налаштуваннях пульта…

Всіх Вітаю, допоможіть мені будь ласка. Проблему свою виклав в відео, перегляньте будь ласка, дякую.

Вкладення

Переглянути попередні відповіді...
Всіх Вітаю, допоможіть мені будь ласка. Проблему свою виклав в відео, перегляньте будь ласка, дякую.
Pan ArtemДоброго вечору! Уточніть будьласка, у вас вупчик новенький і тільки з коробки чи були передумови до цієї проблеми?

Pan ArtemВітаю.
У мене також є і 85 й.
Не знаю чи дам правильну відповідь але прошивеу я би оновив. ( нова прошивка фіксить старі баги.
Також в бетафлаї уважно переглянути чи мотори правильно налаштовані.

Вітаю.
У мене також є і 85 й.
Не знаю чи дам правильну відповідь але прошивеу я би оновив. ( нова прошивка фіксить старі баги.
ValerioЩо саме перевірити ? я перевірив як обертаються двигуни, пропелери стоять правильно.

Вітаю.
У мене також є і 85 й.
ValerioНа дронах з коробки новачкам не варто нічого оновляти

Переглянути попередні відповіді...
3D модель дрона правильно реагує на нахили? Плата орієнтована правильно в дроні (стрілочка на платі має дивитися в сторону камери)?
elektroNIKСтрілка дивиться в сторону камери. 3D модель реагує правильно, але на 3D моделі стрілочка має відхилення 90⁰ від її реального напряму на долоні. Тобто умовно я новоджу дрон на ноутбук стрілочка відповідно вказує на ноутбук і в цей час на 3д моделі ця стрілочка дивиться ліворуч чи праворуч, точно вже не пам'ятаю.

Стрілка дивиться в сторону камери. 3D модель реагує правильно, але на 3D моделі стрілочка має відхилення 90⁰ від її реального напряму на долоні. Тобто умовно я новоджу дрон на ноутбук стрілочка відповідно вказує на ноутбук і в цей час на 3д моделі ця стрілочка дивиться ліворуч чи праворуч, точно вже не пам'ятаю.
Pan ArtemЩоб скинути напрям на полі моделі є кнопка Reset Z axis, але це тільки на візуалізацію впливає.

Стрілка дивиться в сторону камери. 3D модель реагує правильно, але на 3D моделі стрілочка має відхилення 90⁰ від її реального напряму на долоні. Тобто умовно я новоджу дрон на ноутбук стрілочка відповідно вказує на ноутбук і в цей час на 3д моделі ця стрілочка дивиться ліворуч чи праворуч, точно вже не пам'ятаю.
Pan ArtemТут нічого дивного не накручено?
1734034098325.png

Конкретно антенку з Метеора в руках ніколи не тримав, але наскільки можу судити з фото, то вона складається із коаксіального кабеля (він просто передає енергію й не випромінює), стакана противаги (потовщення, припаяне до екрану кабеля) і активного елемента (тоненький кінчик). От якраз активний елемент має бути довжиною в четверть довжини хвилі. В мене антена одразу припаяна напряму до польотника і не має ні противаги, ні коаксіального кабеля - не найкраще рішення (так як в Метеора зроблено в теорії має мати кращі характеристики), але цілком достатньо для польотів в приміщеннях.
elektroNIKДякую за допомогу🥲

Пропеллери це добре , гарантовано що проблема з налаштуваннями обертів .
І все таки прошивка вже давно 5 та ітерація і не одна була. Це не завадить.
Моніторте цю тему.Хлопці гарантовано толково наведуть на вірну відповідь .

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Схожі теми

Відповідей
11
Перегляди
170
Назад
Зверху