- 24.11.24
- 4
- 0
- 1
- 🎮
- boxer
- 🥽
- cobra X V4
- 🛸
- meteor 85
Останнє редагування:
Вітаю, всім добра!
Допоможіть, я початківець, але швидко вчусь)
Мій арсенал: м85, Боксер, Кобра Х
Опис проблеми:
- прошиваю м85 в Бетафлайті на останню прошивку 4.5.1 - після прошивки акселерометр реагує дуже повільно та відхил на пару градусів (хоча дрон перевертаю) калібровка не вирішує нічого... чому так, як виправити?
Після декількох таких невдач, вирішив прошити версію нижче 4.4.2 - після прошивки акселерометр реагує нормально, наче все ок
- починаю робити налаштування і стикаюсь з такою проблемою - при налаштуванні АРМ на Аукс1 в Бетафлайті при включенні перемикача: пише "отключено" та відвалюється звʼязок з дроном, вимикаєш, звʼязок відновлюється... чому так, як виправити?
Зміна на Аукс4, результат той самий...
Буду вдячний за допомогу!
Опис проблеми:
- прошиваю м85 в Бетафлайті на останню прошивку 4.5.1 - після прошивки акселерометр реагує дуже повільно та відхил на пару градусів (хоча дрон перевертаю) калібровка не вирішує нічого... чому так, як виправити?
Після декількох таких невдач, вирішив прошити версію нижче 4.4.2 - після прошивки акселерометр реагує нормально, наче все ок
- починаю робити налаштування і стикаюсь з такою проблемою - при налаштуванні АРМ на Аукс1 в Бетафлайті при включенні перемикача: пише "отключено" та відвалюється звʼязок з дроном, вимикаєш, звʼязок відновлюється... чому так, як виправити?
Вкладення
- 28.07.24
- 484
- 600
- 93
- 🎮
- Boxer Max, Jumper T-Pro v2
- 🥽
- 04x
- 🛸
- всіляке
Вітаю, всім добра!
Опис проблеми:
з акселерометром хз, там могло навіть щось у таргеті змінитися. Яка власне причина прошивки на 4.5.1?
- 28.07.24
- 484
- 600
- 93
- 🎮
- Boxer Max, Jumper T-Pro v2
- 🥽
- 04x
- 🛸
- всіляке
разом з новой прошивкою прошити erls до версії 3.0 і вище, в боксері 3.0.
До прошивки, такого надпису «отключено» не було і червоним не підсвічувалося.
Основне питання, що при включені аукс1, відвалюється свʼязок з дроном, незалежно чи підвʼязан на нього арм, підвʼязав Арм на аукс4, вмикаю на пульті аукс1, звʼязок відвалюється… можливо питання в налаштуваннях пульта…