Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

Meteor 85

Meteor 85 2022

Не має прав доступу, щоб купити (109.99 $)
Всіх Вітаю, допоможіть мені будь ласка. Проблему свою виклав в відео, перегляньте будь ласка, дякую.

Вкладення

Переглянути попередні відповіді...
Переглянути попередні відповіді...
Коли вручну керуєте тут моторами, то на якому рівні вони починають зриватися з місця і на якому починають обертатися стабільно?

1734067020579.png
elektroNIKВ мене ось такі налаштування. чому там 1500 я незнаю. Я перевіряв кожен моторчик окремо. Яякщо ползунком ондого з моторів піду вниз - він почне посмикуватись і потім приблизно на 1440 будуть стабільні обороти і чим нижче буду опучкати ползунок - тим сильніше буде розкручуватись моторчик. Якщо потягну вверх на 1 ділення хочаб то двигун зразу виходить на швидкі і стабільні обороти.
1734070599997.png

В мене ось такі налаштування. чому там 1500 я незнаю. Я перевіряв кожен моторчик окремо. Яякщо ползунком ондого з моторів піду вниз - він почне посмикуватись і потім приблизно на 1440 будуть стабільні обороти і чим нижче буду опучкати ползунок - тим сильніше буде розкручуватись моторчик. Якщо потягну вверх на 1 ділення хочаб то двигун зразу виходить на швидкі і стабільні обороти.
1734070599997.png
Pan ArtemУ вас увімкнений 3D режим - це і не дає вам заармитися не в середині тротла. Вимкніть його.

В мене ось такі налаштування. чому там 1500 я незнаю. Я перевіряв кожен моторчик окремо. Яякщо ползунком ондого з моторів піду вниз - він почне посмикуватись і потім приблизно на 1440 будуть стабільні обороти і чим нижче буду опучкати ползунок - тим сильніше буде розкручуватись моторчик. Якщо потягну вверх на 1 ділення хочаб то двигун зразу виходить на швидкі і стабільні обороти.
1734070599997.png
Pan ArtemЯкщо коротко, то 3D - це режим коли верхня половина тротла відповідає за тягу вгору, а нижня - за тягу вниз. Це дозволяє люто фрістайлити і літати догори дригом, але більшості людей це не потрібно :)

Якщо коротко, то 3D - це режим коли верхня половина тротла відповідає за тягу вгору, а нижня - за тягу вниз. Це дозволяє люто фрістайлити і літати догори дригом, але більшості людей це не потрібно :)
elektroNIKЗалишилося тільки із перевертанням розібратися. Покажете відео як після вимкнення 3D працює дрон?

• Останнє редагування:
Останнє редагування:
Залишилося тільки із перевертанням розібратися. Покажете відео як після вимкнення 3D працює дрон?
elektroNIKДякую вам друже, ви вирішили мою проблему. Ось прикладаю відео з польотом (спробою) і питанням одним, прогляньте будь ласка, можливо дасте якісь рекомендації, ще раз вам дякую.
І скажіть будь ласка AIR = ACRO?
Як на цьому вупі зробити Акро? В налаштуваннях тумблерів не бачив цього режиму.
Відео можна вам кудись скинути ? Не можу їх сюди завантажити

Дякую вам друже, ви вирішили мою проблему. Ось прикладаю відео з польотом (спробою) і питанням одним, прогляньте будь ласка, можливо дасте якісь рекомендації, ще раз вам дякую.
Pan ArtemACRO - це повністю ручний режим, тобто які команди з апаратури прилітають, так вони й виконуються дроном. І це класно, але є деякі моменти, наприклад, коли ви сідаєте та опустили тротл в нуль, то тяга має бути близькою до нуля і якщо з'явиться перекос дрона по горизонталі, то польотник не зможе його вирівняти, бо тяга дозволена майже нульова. Для таких випадків і був введений AIR режим - він дозволяє польотнику розкрутити мотори більше, ніж апаратура йому командує, якщо це необхідно. Це корисно при посадці, або лютому фрістайлі. Проте є й негативні сторони - коли ви стикаєтеся з перешкодою, то AIR бачить, що дрон в неправильному положенні й починає підгазовувати, щоб вирівняти його й дрон "приліпає" до перешкоди.
Як на мене, від AIR більше користі, ніж шкоди, але більший вибір - це завжди краще, тому я його увімкнення/вимкнення виніс на перемикач апаратури й в будь-який момент можу швидко між чистим ACRO та AIR перемикатися.

Щоб це зробити, на вкладці Configuration перемикач AIRMODE вимкнути, а на вкладці Modes додати його активацію на перемикач
1734113697644.png

Дякую вам друже, ви вирішили мою проблему. Ось прикладаю відео з польотом (спробою) і питанням одним, прогляньте будь ласка, можливо дасте якісь рекомендації, ще раз вам дякую.
Pan ArtemЯкщо ок літає, то відео можна не вантажити :)

ACRO - це повністю ручний режим, тобто які команди з апаратури прилітають, так вони й виконуються дроном. І це класно, але є деякі моменти, наприклад, коли ви сідаєте та опустили тротл в нуль, то тяга має бути близькою до нуля і якщо з'явиться перекос дрона по горизонталі, то польотник не зможе його вирівняти, бо тяга дозволена майже нульова. Для таких випадків і був введений AIR режим - він дозволяє польотнику розкрутити мотори більше, ніж апаратура йому командує, якщо це необхідно. Це корисно при посадці, або лютому фрістайлі. Проте є й негативні сторони - коли ви стикаєтеся з перешкодою, то AIR бачить, що дрон в неправильному положенні й починає підгазовувати, щоб вирівняти його й дрон "приліпає" до перешкоди.
Як на мене, від AIR більше користі, ніж шкоди, але більший вибір - це завжди краще, тому я його увімкнення/вимкнення виніс на перемикач апаратури й в будь-який момент можу швидко між чистим ACRO та AIR перемикатися.

Щоб це зробити, на вкладці Configuration перемикач AIRMODE вимкнути, а на вкладці Modes додати його активацію на перемикач
1734113697644.png
elektroNIKТобто якщо зроблю так на перемикачі в мене буде Акро, аір і горизонт?

Тобто якщо зроблю так на перемикачі в мене буде Акро, аір і горизонт?
Pan ArtemТе що зносить трішки - це нормально, бо кожен раз акум буде трішки зміщуватися в якусь сторону і буде туди тягнути, тобто ідеального балансу не буде ніколи. Але загалом, якщо бажаєте, то можна тримувати дрон (поправляти його баланс) прямо під час політух (там треба певну комбінацію стиками на апаратурі зробити) - я особисто не заморочувався собі.

На рахунок оборотів різних при армі в різних режимах: коли режими стабілізації (ANGLE, HORIZON), то дрон хоче вирівнятися в горизонтальне положення (а стоїть він не ідеально горизонтально) і тому деякі мотори розкручує сильніше, але тяги замало щоб вирівнятися; коли ж ручні режими (ACRO/AIR), то він не пробує себе вирівнювати, тому і обороти стабільні.

На рахунок антенки: те що в неї зараз менша довжина - це збиває її налаштування й деяка кількість енергії буде відбиватися назад й нагрівати сильніше відеопередавач, тому я б поміняв. На рахунок положення: є таке поняття як поляризація радіосигналу - найкращий прийом буде якщо приймальний і передавальний монополі будуть орієнтовані в одній площині, тому бажано їх орієнтувати однаково. Ще антена випромінює не однаково в різних напрямках - пошукайте діаграму спрямованості монополя/диполя.
Я особисто в якості антени використовую одножильний мідний дріт. Його довжина має бути приблизно 1 / частота * швидкість світла / 4 = 1 / 2400000000 * 300000000 / 4 = 0.03125 м = 31.25 мм

Тобто якщо зроблю так на перемикачі в мене буде Акро, аір і горизонт?
Pan ArtemІ ще порада: не залишайте дрона довго увімкненим із вимкненими моторами - відеопередавач суттєво гріється і без руху повітря може перегрітися й вийти з ладу.

Те що зносить трішки - це нормально, бо кожен раз акум буде трішки зміщуватися в якусь сторону і буде туди тягнути, тобто ідеального балансу не буде ніколи. Але загалом, якщо бажаєте, то можна тримувати дрон (поправляти його баланс) прямо під час політух (там треба певну комбінацію стиками на апаратурі зробити) - я особисто не заморочувався собі.

На рахунок оборотів різних при армі в різних режимах: коли режими стабілізації (ANGLE, HORIZON), то дрон хоче вирівнятися в горизонтальне положення (а стоїть він не ідеально горизонтально) і тому деякі мотори розкручує сильніше, але тяги замало щоб вирівнятися; коли ж ручні режими (ACRO/AIR), то він не пробує себе вирівнювати, тому і обороти стабільні.

На рахунок антенки: те що в неї зараз менша довжина - це збиває її налаштування й деяка кількість енергії буде відбиватися назад й нагрівати сильніше відеопередавач, тому я б поміняв. На рахунок положення: є таке поняття як поляризація радіосигналу - найкращий прийом буде якщо приймальний і передавальний монополі будуть орієнтовані в одній площині, тому бажано їх орієнтувати однаково. Ще антена випромінює не однаково в різних напрямках - пошукайте діаграму спрямованості монополя/диполя.
Я особисто в якості антени використовую одножильний мідний дріт. Його довжина має бути приблизно 1 / частота * швидкість світла / 4 = 1 / 2400000000 * 300000000 / 4 = 0.03125 м = 31.25 мм
elektroNIKМаєте на увазі замінити всю антену ? Випалювати ? Чи саме оту "струнку"? Незнаю як зробити ?

І ще порада: не залишайте дрона довго увімкненим із вимкненими моторами - відеопередавач суттєво гріється і без руху повітря може перегрітися й вийти з ладу.
elektroNIKACRO - це відсутність інших режимів, тобто ось тут, коли перемикач буде в кінці діапазону, то буде ACRO:
1734125573540.png

Маєте на увазі замінити всю антену ? Випалювати ? Чи саме оту "струнку"? Незнаю як зробити ?
Pan ArtemКонкретно антенку з Метеора в руках ніколи не тримав, але наскільки можу судити з фото, то вона складається із коаксіального кабеля (він просто передає енергію й не випромінює), стакана противаги (потовщення, припаяне до екрану кабеля) і активного елемента (тоненький кінчик). От якраз активний елемент має бути довжиною в четверть довжини хвилі. В мене антена одразу припаяна напряму до польотника і не має ні противаги, ні коаксіального кабеля - не найкраще рішення (так як в Метеора зроблено в теорії має мати кращі характеристики), але цілком достатньо для польотів в приміщеннях.

Конкретно антенку з Метеора в руках ніколи не тримав, але наскільки можу судити з фото, то вона складається із коаксіального кабеля (він просто передає енергію й не випромінює), стакана противаги (потовщення, припаяне до екрану кабеля) і активного елемента (тоненький кінчик). От якраз активний елемент має бути довжиною в четверть довжини хвилі. В мене антена одразу припаяна напряму до польотника і не має ні противаги, ні коаксіального кабеля - не найкраще рішення (так як в Метеора зроблено в теорії має мати кращі характеристики), але цілком достатньо для польотів в приміщеннях.
elektroNIKДякую за допомогу🥲

Всіх вітаю, підкажіть будь ласка як варто експлуатувати батареї 2с. Тобто до якої міри їх розряджати ? Щоб вони були живі максимально довго. Зараз я їх розряджаю до 40%, це 5хв польоту.

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Схожі теми

Відповідей
11
Перегляди
170
Назад
Зверху