Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

Radiomaster TX12 Mark II

Radiomaster TX12 Mark II 2022

Не має прав доступу, щоб купити (99.99 $)
Привіт усім. Маю питання на рахунок стіків TX12.

Мені не вдається відрегулювати їхній натяг таким чином, щоб не відчувалася центральна точка під час керування. Мається на увазі, коли я, скажімо, повертаю вліво, а потім відразу направо, я постійно ніби переступаю цей "поріжок". Це кожного разу відчувається як легке клацання. І це досить сильно впливає на точність керування. Пружинки відпустив повністю, а клацання все одно є. Літав на Покеті і на Боксері, там такого немає, хід стіків в центральній частині плавний і приємний. Все перевіряв, ніякого бруду на деталях стіків немає. Апаратуру купував нову.

Питання таке: це у всіх так чи це лише мені так пощастило з TX12? І чи можна це якось вирішити? По ергономіці TX12 мені підходить найбільше тому хотілося б літати саме на ньому.

• Останнє редагування:
Останнє редагування:
Привіт усім. Маю питання на рахунок стіків TX12.

Мені не вдається відрегулювати їхній натяг таким чином, щоб не відчувалася центральна точка під час керування. Мається на увазі, коли я, скажімо, повертаю вліво, а потім відразу направо, я постійно ніби переступаю цей "поріжок". Це кожного разу відчувається як легке клацання. І це досить сильно впливає на точність керування. Пружинки відпустив повністю, а клацання все одно є. Літав на Покеті і на Боксері, там такого немає, хід стіків в центральній частині плавний і приємний. Все перевіряв, ніякого бруду на деталях стіків немає. Апаратуру купував нову.

Питання таке: це у всіх так чи це лише мені так пощастило з TX12? І чи можна це якось вирішити? По ергономіці TX12 мені підходить найбільше тому хотілося б літати саме на ньому.
Magic CarpetНу при покупці теж були тугі, але згодом послабив гвинтами. Порівняти ні з чим, тому не знаю тугі вони зараз чи ні. Але проходження стіком через центр відчувається. Спочатку не знав про регулювання, тому зараз мене все влаштовує. Мабуть звик

Переглянути попередні відповіді...
В мануалі помилка. Цими гвинтами можна обмежити вертикальний хід стіка. Відстань, яку він проходить від краю до краю.
Натяг пружин стіків в TX-12 регулюється ззаду цими гвинтиками:

2025-03-07 17_26_37-Window.png
Magic CarpetДякую. Щось ніде не знайшов такої інформації, а навмання гвинти крутити якось не захотів. Спробую

В мануалі помилка. Цими гвинтами можна обмежити вертикальний хід стіка. Відстань, яку він проходить від краю до краю.
Натяг пружин стіків в TX-12 регулюється ззаду цими гвинтиками:

2025-03-07 17_26_37-Window.png
Magic CarpetВсе вийшло. Ці гвинти були закручені до упору, тому я і подумав, що вони тільки для кріплення пружини. Ще раз дякую.

Добрий день!
У мене смішне питання, прошу з розумінням!)
Можливо я щось вимкнув десь в налаштуваннях лівого стіку, зараз не можу викликати меню камери…
Підкажіть пліз…(

Добрий день!
У мене смішне питання, прошу з розумінням!)
Можливо я щось вимкнув десь в налаштуваннях лівого стіку, зараз не можу викликати меню камери…
Підкажіть пліз…(
chehbassПеревірте, які значення каналів приходять у Betaflight (має бути мінімум біля 1000 і максимум біля 2000). Якщо вони неправильні, бетафлайт може не сприймати положення стіка як крайнє

Перевірте, які значення каналів приходять у Betaflight (має бути мінімум біля 1000 і максимум біля 2000). Якщо вони неправильні, бетафлайт може не сприймати положення стіка як крайнє
vpro989-2012.

Перевірте, які значення каналів приходять у Betaflight (має бути мінімум біля 1000 і максимум біля 2000). Якщо вони неправильні, бетафлайт може не сприймати положення стіка як крайнє
vproРозумієте - раніше працював виклик меню камери. Міг мабуть щось не те перемкнути в налаштуваннях пульта, коли лазив там...(
Не можу нічого згадати(

Розумієте - раніше працював виклик меню камери. Міг мабуть щось не те перемкнути в налаштуваннях пульта, коли лазив там...(
Не можу нічого згадати(
chehbassНалаштувати свіжу модель на пульті швидше ніж розбиратися, що не так.
Це не мало б залежати від пульта, якщо значення стіків відправляються ок, але ви краще знаєте, куди лізли.

Підкажіть, будь ласка.
При відхиленні правого стіка по осях
Апаратура починає видавати такий самий звук, як при натисканні на ролер.
Як цей звук прибрати?

Всім доброго дня, потрібна допомога з TX12 Mk II, виникла проблема, збилась калібровка стіків після калібруваня через симулятор, стік газу в крайньому положені а на екрані контролера по центру, також при калібруванні на компютері є інверсія, а правий стік взагалі перестав відгукуватися, на симуляторі стік газу показує добре а правий зовсім не бачить. повторне калібруваня не допомагає, порадили зробити прошивку, зробив, пробема не вирішилася, створював нові моделі, заливав заводські, налаштовував моделі в компаньйоні, не допомагає, радять зробити повний reset та не знаю як, знайшов в налаштуванях контролера reset кожного стіка окремо, не допомогло. не можу знайти поки що жодної інформації по моїй проблемі.

Всім доброго дня, потрібна допомога з TX12 Mk II, виникла проблема, збилась калібровка стіків після калібруваня через симулятор, стік газу в крайньому положені а на екрані контролера по центру, також при калібруванні на компютері є інверсія, а правий стік взагалі перестав відгукуватися, на симуляторі стік газу показує добре а правий зовсім не бачить. повторне калібруваня не допомагає, порадили зробити прошивку, зробив, пробема не вирішилася, створював нові моделі, заливав заводські, налаштовував моделі в компаньйоні, не допомагає, радять зробити повний reset та не знаю як, знайшов в налаштуванях контролера reset кожного стіка окремо, не допомогло. не можу знайти поки що жодної інформації по моїй проблемі.
Ярослав 33Ви калібрували в самому меню пульта на вкладці HARDWARE? Ще у мене був випадок що до датчика холла в самому пульті примагнітився шматочок якогось металу, й стіки ривками працювали, зовсім некоректно.

Ви калібрували в самому меню пульта на вкладці HARDWARE? Ще у мене був випадок що до датчика холла в самому пульті примагнітився шматочок якогось металу, й стіки ривками працювали, зовсім некоректно.
IRFlyДякую за корисну інйормацію, буду мати на увазі. Проблема з калібруваням вирішилася, та є ще одна, при калібрувані на ноутбуці стік газу інвертований, може знаєте як це можна вирішити?

Дякую за корисну інйормацію, буду мати на увазі. Проблема з калібруваням вирішилася, та є ще одна, при калібрувані на ноутбуці стік газу інвертований, може знаєте як це можна вирішити?
Ярослав 33В якому симуляторі ви калібруєте?

Підкажіть яка є документація для налаштуваняя RADIOMSTER TX12 і як це взагалі потрібно робити

Вітаю!
Скажіть, будь ласка, хтось вже оновлював на своєму TX12 весію Edge TX на EdgeTX Jolly Mon v2.11.3?
Якщо так, то якою інструкцією для оновлення користувались?

Чи інструкція на офіційному сайті актуальна?
https://manual.edgetx.org/installing-and-updating-edgetx/update-from-opentx-to-edgetx-1

PhoenixДякую!
Виконав оновлення по цій інструції. Встановив версію 2.11.3.
Все працює, навіть стіки калібрувати не довелось.

edgetx Jolly Mon.jpg

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Схожі теми

Назад
Зверху