- 27.11.24
- 7
- 5
- 3
- 🎮
- Radiomaster TX12
- 🥽
- Skyzone Cobra X
- 🛸
- Meteor 75 Pro
Привіт усім. Маю питання на рахунок стіків TX12.
Мені не вдається відрегулювати їхній натяг таким чином, щоб не відчувалася центральна точка під час керування. Мається на увазі, коли я, скажімо, повертаю вліво, а потім відразу направо, я постійно ніби переступаю цей "поріжок". Це кожного разу відчувається як легке клацання. І це досить сильно впливає на точність керування. Пружинки відпустив повністю, а клацання все одно є. Літав на Покеті і на Боксері, там такого немає, хід стіків в центральній частині плавний і приємний. Все перевіряв, ніякого бруду на деталях стіків немає. Апаратуру купував нову.
Питання таке: це у всіх так чи це лише мені так пощастило з TX12? І чи можна це якось вирішити? По ергономіці TX12 мені підходить найбільше тому хотілося б літати саме на ньому.
Мені не вдається відрегулювати їхній натяг таким чином, щоб не відчувалася центральна точка під час керування. Мається на увазі, коли я, скажімо, повертаю вліво, а потім відразу направо, я постійно ніби переступаю цей "поріжок". Це кожного разу відчувається як легке клацання. І це досить сильно впливає на точність керування. Пружинки відпустив повністю, а клацання все одно є. Літав на Покеті і на Боксері, там такого немає, хід стіків в центральній частині плавний і приємний. Все перевіряв, ніякого бруду на деталях стіків немає. Апаратуру купував нову.
Питання таке: це у всіх так чи це лише мені так пощастило з TX12? І чи можна це якось вирішити? По ергономіці TX12 мені підходить найбільше тому хотілося б літати саме на ньому.
- 16.10.24
- 88
- 54
- 18
- 🎮
- Radiomaster TX12
- 🥽
- Skyzone 04O pro
- 🛸
- Meteor 65 Air
Останнє редагування:
Привіт усім. Маю питання на рахунок стіків TX12.
↑Переглянути попередні відповіді...
Magic CarpetДякую. Щось ніде не знайшов такої інформації, а навмання гвинти крутити якось не захотів. Спробую
elektroNIKСаме ці гвинти не вирішують натяг пружин
Magic CarpetВсе вийшло. Ці гвинти були закручені до упору, тому я і подумав, що вони тільки для кріплення пружини. Ще раз дякую.
- 16.10.24
- 88
- 54
- 18
- 🎮
- Radiomaster TX12
- 🥽
- Skyzone 04O pro
- 🛸
- Meteor 65 Air
- 16.10.24
- 88