Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

Як вимкнути AIR mode у Betaflight

а чим це краще?
та якщо це вупчик у квартирі, тоді так і то під питанням.
насправді аїр мод і антигравіді як і лінеризація тяги, компенсція батареї, все це допомагає новачкам.
у 4.5.0 працюють чарівно, хоч все і відключаю, але на перших 300 годинах польоту я думаю це цілком собі чудові помічники. Єдина вимога - налаштовані фільтри.

а чим це краще?
та якщо це вупчик у квартирі, тоді так і то під питанням.
насправді аїр мод і антигравіді як і лінеризація тяги, компенсція батареї, все це допомагає новачкам.
у 4.5.0 працюють чарівно, хоч все і відключаю, але на перших 300 годинах польоту я думаю це цілком собі чудові помічники. Єдина вимога - налаштовані фільтри.
artФільтри це для мене покищо темна тема. Чи міг би ти рекомендувати відосик який би допоміг розібратися?

Переглянути попередні відповіді...
  • Останнє редагування:
Останнє редагування:
але погана поведінка в аірмоді це симптом хроново відбудованого дрону
ага.. і багато вупіків страдають пролемою, пропфошу?, при падіннях при скинутому газі, АЛЕ я ж і кажу що літаю на метере 85, я його настроював від цих багів, але є митті коли вони більш замітні і ось замислився, можливо на вупі краще, наприклад, без аир мода чисто в акро, наприклад. типа в аир він якось питається себе коригувати своєми слабкими силами) а, наприклад, в акро, він це не робить, і тому может корисніше літати в акро.. чисто роздуми на тему.

ага.. і багато вупіків страдають пролемою, пропфошу?, при падіннях при скинутому газі, АЛЕ я ж і кажу що літаю на метере 85, я його настроював від цих багів, але є митті коли вони більш замітні і ось замислився, можливо на вупі краще, наприклад, без аир мода чисто в акро, наприклад. типа в аир він якось питається себе коригувати своєми слабкими силами) а, наприклад, в акро, він це не робить, і тому может корисніше літати в акро.. чисто роздуми на тему.
NAukovecУ вупів з коробки, в яких недостатньо потужності, із пропвошем все досить погано.
У чогось краще, як нова моб6 чи ейр65, легко добитися зовсім мінімального пропвошу. Причому, чим у кращому стані ви готові тримати дрон, тим краще. Особисто в мене тюн далекий від ідеального, бо мені лінь часто міняти пропи, не кажучи вже про мотори.

• Останнє редагування:
Останнє редагування:
вообщем ітого.. я з Вами згоден), але щас трошки ПІД ДРОНОМ і трошки інфу не переваріваю))). я пробував падати метеором 85 с АИР і с АКРО.. так с АКРО я так упав що прям в землю бо його не трясло і я не ощутив висоти). часто його просто починає колихати через деякий час падіння в АИР, кілька сек. і ці секунди в АКРО просто пролетів без труски і влупив землю).. але відразу взлетів.. і потім декілька разів попробув АИР упасти та в АКРО упасти. АКРО - чудово падає - рекомендую)..
до речі раніше, щоб падати без колихання я трошки газу таки тримав, виходить що у АИР режимі.. то біж не 0 газу, а десь відсотків 5-10.

загубив картку пам'яті та зараз принтер корпуса друкує і не маю шансу записати ДВРку с дрона.. але є відео як я гоняв сьогоді по воротам на метеоре85. Можно глянути налаштовани чи ні на глазок із сторони. я сам дуже хочу подивитись. А ДУЖЕ РАДЖУ подивитись відео, якого поки не знаю як виложити, про польоти ХАЛФИ))))))) ото дроняка))))

незнаю де відео з метеору на форумі -), але бачив на каналі, зараз гляну.
так давайте відразу особисто коли хочу політати в насолоду я не використовую ні аїр ні антигравити ні лініразцію тяги не копенсацію батаєрів ітд.
тому що отримую своєрідний кайх, від таких дрібних завдань, але я той ще збоченець -) я і машину за можливості оберу навіть без абс і розподілу гальмівного зусилля, і з тросом педалі газу -), щоб вона хотіла тебе убити такс сказати -) )))

в дроні ж все це допомагає новачкові позбутися компенсації вітру, провалювання дрона при роботі з yaw, змішування осей ітд.. щоб людина мала ілюзію, що вона літає -)) типу руками... але це не так -)))
руками ми полетимо тільки літаком без полетника -)

• Like
Реакції: Old
так давайте відразу особисто коли хочу політати в насолоду я не використовую ні аїр ні антигравити ні лініразцію тяги не копенсацію батаєрів ітд.
тому що отримую своєрідний кайх, від таких дрібних завдань, але я той ще збоченець -) я і машину за можливості оберу навіть без абс і розподілу гальмівного зусилля, і з тросом педалі газу -), щоб вона хотіла тебе убити такс сказати -) )))

в дроні ж все це допомагає новачкові позбутися компенсації вітру, провалювання дрона при роботі з yaw, змішування осей ітд.. щоб людина мала ілюзію, що вона літає -)) типу руками... але це не так -)))
artхм прикольно.. щас відео покажу

нижне то учора по воротам

artМені подобаються легкі авто із мінімумом зайвого, але не розумію аналогії. На машині на кожен рух можна отримати фідбек від різних органів чуття.
А на дронах ми можемо отримати тільки візуальний фідбек і знати положення стіків.

Не радьте людям виключати все перелічене. Воно все не створює нічого зайвого, а якраз дозволяє максимально наблизити поведінку дрона до того, що задано положенням стіків.

Особливо про antigravity. Я не застав цих часів, але здається до його появи дрони завжди смикались при скиданні газу чи щось таке.

Мені подобаються легкі авто із мінімумом зайвого, але не розумію аналогії. На машині на кожен рух можна отримати фідбек від різних органів чуття.
А на дронах ми можемо отримати тільки візуальний фідбек і знати положення стіків.

Не радьте людям виключати все перелічене. Воно все не створює нічого зайвого, а якраз дозволяє максимально наблизити поведінку дрона до того, що задано положенням стіків
vproдобре

Мені подобаються легкі авто із мінімумом зайвого, але не розумію аналогії. На машині на кожен рух можна отримати фідбек від різних органів чуття.

Не радьте людям виключати все перелічене. Воно все не створює нічого зайвого, а якраз дозволяє максимально наблизити поведінку дрона до того, що задано положенням стіків.

Особливо про antigravity. Я не застав цих часів, але здається до його появи дрони завжди смикались при скиданні газу чи щось таке.
vproо я якраз за те що б все було включено -)))
мінімум перші 200 годин нальоту -)

Доречі, індикацію Air Mode на OSD як я розумію додати не вийде чере відсутність відповідного віджета?

Переглянути попередні відповіді...
Якщо виведете flight mode в OSD, то там будуть відображатись acro, horizon, angle, air.
ColdmanAir буде відображатись замість Acro за умови його постійного включення, якщо мене не зраджує пам'ять. Проте постійного включення я саме хочу уникнути - сідати із включеним Air важко)

Air буде відображатись замість Acro за умови його постійного включення, якщо мене не зраджує пам'ять. Проте постійного включення я саме хочу уникнути - сідати із включеним Air важко)
HindinusaЗабіндіть аір на тумблер апаратури і вмикайте коли потрібно.

Та я вже так і зробив, а ось як би ще додати індикацію цього на OSD.
HindinusaНу тоді я не розумію що хочете зробити. Якщо все так налаштовано, то
- Армимо, на OSD бачимо Acro
- Злітаємо, вмикаємо тумблером Air, бачимо Air на OSD
- Заходимо на посадку, вимикаємо тумблером Air, бачимо Acro на OSD
Як на мене, то достатньо інформації

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Схожі теми

Відповідей
3
Перегляди
90
Назад
Зверху